Jennan ja Danin rangaistus sai elokuvamaisen huipennuksen

Big Brother rankaisi Jennaa ja Dania torstaina sääntörikkomuksista ja rangaistukselle luvattiin myöhemmin jatkoa. Lauantaina rangaistusta saivat todistaa kaikki BB-talon asukkaat television välityksellä.

Jenna ja Dani olivat rikkoneet BB-talon sääntöjä keskiviikon bileissä, kun Jenna antoi tupakkaa Kartanosta häkkiaidan läpi Danille Kellariin. Torstaina kaksikko sai rangaistukseksi tutit suuhun ja kosketuskiellon häkkiaidan lävitse. Big Brother lupasi vielä lisärangaistuksen myöhemmin.

Lisärangaistus pistettiin täytäntöön lauantaina. Big Brother näytti kaikille asukkaille kahden tunnin elokuvan, jossa näytettiin Jennan ja Danin peitonheilutusta eräältä yöltä BB-talossa otsikolla "Mitään ei oo tapahtunu". Elokuvan otsikko viittaa siihen, että Jenna ja Dani kielsivät olleensa vällyjen välissä seksuaalisessa kanssakäymisessä niin muille asukkaille kuin Mari Sainiolle Talk Show'n taloyhteydessä.

Elokuva näytettiin asukkaille virvoitusjuomien kera, kuten kunnon elokuvat pitääkin. Elokuvan alettua Jenna ja Dani eivät ilenneet katsoa elokuvaa, vaan poistuivat pian ulos ja talon muihin huoneisiin. Molemmat olivat huonolla tuulella ja Jenna kävi useasti kuikuilemassa, miten elokuva eteni. Dani syyllistyi elokuvan aikana useisiin sääntörikkeisiin, mm. hän ei pitänyt tuttia aina suussa ja Dani myös kiroili.

Yleisöllä sen sijaan riitti hauskaa ja etenkin Tuulikki tuntui ottavan erikoisesta elokuvaillasta kaiken irti. Elokuvaesitys oli noin parituntinen, joka loppua kohden kuitenkin menetti kiinnostustaan ja sohvilla istui loppuhetkillä vain muutama asukas. Lopussa asukkaita tuntui kiinnostavan enemmän, milloin peitonheilutuksen aikana vieressä nukkumista yrittänyt Nimo karkaisi sängystään pois.

Kun elokuva päättyi, Jonna rauhoitteli tuohtunutta Jennaa, ettei kukaan syytä Jennaa ja Dania mistään. Jo elokuvan aikana asukkaat puhuivat niitä näitä esimerkiksi viikkotehtävästä ja elokuvan jälkeen puheenaiheet siirtyivät jonnekin aivan muualle.

Lue myös:
Big Brother tiedottaa: Rangaistuksena erikoinen elokuvailta - ei sovellu perheen pienimmille (BB-nettisivut)
Jennalle ja Danille tutti suuhun rangaistuksena (16.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.