Jonathan rikkoi sääntöjä, Big Brother siirsi Kartanoon

Keskiviikko käynnistyi BB-talossa rangaistuksella. Edellisen rangaistuksen jälkeen asukkaat eivät ole oppineet noudattamaan BB-talon sääntöjä. Tällä kertaa Big Brother antoi rangaistuksen Jonathanille.

Toisella viikolla Kellaria rankaistiin Jonin sääntörikkomuksista ja jälleen sääntörikkomus kohdistui Kellariin. Jonathan oli eilisiltana ottanut Kartanon puolelta Big Brotherin toimittaman tehtäväohjelapun Kellarin puolelle, vaikka Kellarin ja Kartanon välillä tavaroiden ja hyödykkeiden vaihto saa tapahtua vain vaihtoluukun kautta. Jonathanille oli yritetty sanoa, että lapun vastaanotto olisi sääntörikkomus, mutta Jonathan teki tämän silti.

Rangaistukseksi Big Brother määräsi Jonathanin siirtymään Kartanon puolelle ja samalla Kellari menetti eilen palkintotehtävässä voittamansa herkkulootan. Big Brotherin rangaistusilmoituksessa todettiin, että Kellarin palkinto vaihtuu samalle puolelle, missä Jonathan on, eli Kartanossa. Isoveljen viestin lukenut Armi totesi luettuaan, että nyt loppuu sääntörikkomukset.

Kovin paikka Jonathanin siirtyminen oli Kellarin Jennalle, jolle Jonathanista oli tullut hyvin läheinen. Eilen juonitteluhuoneessa Jenna oli todennut Jonnalle, että hän ei halua luopua Jonathanista mistään hinnasta. Kuultuaan siirtymisestä Jenna purskahti itkuun ja piti käännettä epäreiluna. Viimeisinä hetkinään Kellarissa Jonathan lohdutti kaveriaan parhaansa mukaan, kun Kellarin muut miehet eivät juuri tilannetta noteerannut, ei edes "sydänkäpynen" Dani.

Jenna jatkoi murjotustaan Jonathanin pakattua tavaransa jätesäkkiin ja siirryttyään aidan toiselle puolelle. Kartanon puoli vahvistui yhdeksän asukkaan kokoiseksi, kun Kellarin asukasluku putosi kuuteen. Kolmen viikon aikana asukkaita on lähtenyt vain Kellarista, kun Tommy poistettiin talosta ja Anne häädettiin.

Jonathanin puolen vaihto saattaa aiheuttaa vielä mielenkiintoisia tilanteita, sillä Jonathanin ja Armin välit ovat olleet kireät viime viikon viikkotehtävän tapahtumien seurauksena.

Lue Jonathanin saama rangaistus BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.