Kaksi uutta asukasta BB-taloon - Janne ja Leyla muuttivat Kellariin

Big Brother -taloon muutti keskiviikkona päivällä kaksi uutta asukasta. Janne ja Leyla pääsevät ensimmäisenä tutustumaan elämään Kellarissa.

BB-talon asukkaat olivat joutuneet Big Brotherin kaukosäätimen pause-näppäimen uhriksi, kun Kellarin häätöovi aukesi. Paikoilleen pysähtyneet asukkaat saivat seuraa, kun kaksi uutta asukasta, Janne ja Leyla astuivat taloon.

Pysähtyneet asukkaat eivät saaneet reagoida uusiin asukkaisiin, kun he astuivat taloon. Pysähdyshetkellä vessassa ollut Andte ei ollut tietoinen pausesta, joten hän tuli kylpyhuoneesta muina miehinä Kellarin huoneistoon. Tultuaan huoneistoon Andte tajusi, että taloon oli tullut uusia asukkaita ja pysähdyskäsky oli päällä.

Kun Big Brother antoi asukkaiden jälleen liikkua, pääsivät uudet ja nykyiset asukkaat tutustumaan toisiinsa ja kysymystulva sai alkaa. Kysymystulva sen kuin kiintyi, kun Janne ja Leyla siirtyivät Kellarista häkkikäytävälle ja he tapasivat ensimmäistä kertaa myös Kartanon asukkaat. Kysymykset sinkoilivat BB-talossa kaikesta mahdollisesta, kun kiinnostus uusista tulokkaista oli suurimmillaan. Etenkin Nimo ja Leyla tuntuivat löytävän nopeasti yhteisen sävelen.

Ensimmäisenä päivänään uudet asukkaat pääsivät heti päivätehtävän kimppuun ja he saivat maistaa myös Kellarin arkea. Leyla ja Janne pääsivät seuraamaan katseellaan, kun Jonathan esitteli Kartanon puolelle siirtynyttä herkkulootaa. Uusimmat asukkaat jäivät paitsi myös omista tervetulojuhlistaan, kun juhlat oli järjestetty vain Kartanoon. Kartanon asukkaat pääsevät nauttimaan illan mittaan Kartanon mukavuuksista saunaa ja poreallasta myöten.

Uusien asukkaiden tultua, BB-talossa on tällä hetkellä 17 asukasta.

Lue lisää:
Leylan profiili
Jannen profiili
Jonathan rikkoi sääntöjä, Big Brother siirsi Kartanoon
Pyöräilyä päivätehtävässä, Kellarin voittokulku jatkuu

Artikkelia on päivitetty 10.9.2014 kello 20:10: Lisätty tietoa päivän ja illan kulusta ja linkit aiemmista artikkeleistamme.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.