Pyöräilyä päivätehtävässä, Kellarin voittokulku jatkuu

Päivätehtävässä asukkaat pääsivät pyöräilemään. Kellarin asukkaat ovat olleet niskan päällä BB-talon tehtävissä, eikä tahti muuttunut keskiviikkonakaan.

BB-talon arkea järkytettiin, kun talo sai uusia asukkaita päivällä. Big Brother siirsi myös nimeämisiä, jotka pidetään torstaina. Asukkaille tätä ei tosin kerrottu.

Asukkaat pääsivät sen sijaan suorittamaan päivätehtävää, Kellari vielä vahvistettuna uusilla asukkailla. Tehtävänä oli rakentaa minipyörä osista ja sen jälkeen noutaa energiajuomatölkkejä ja asettaa niitä putkiloihin. Kartanon asukkailla oli suuria vaikeuksia ajaa pyörällä, Kellari oli liikkeissään paljon nopeampi.

Tehtävä ei mennyt edes tiukoille, vaan Kellari ratkaisi päivätehtävän edukseen jo ajoissa, eikä lopputuloksessa ollut epäselvää. Päivätehtävän voitosta oli luvattu jännittävä palkinto, joka paljastui alkuillasta. Kellarin asukkaat voittivat itselleen energiajuomat kullekin, joka varmasti helpotti aamuista pettymystä, kun he Jonathanin rangaistuksen vuoksi menettivät herkkulootan. Lisäksi kahdelle Kellarin asukkaalle oli luvassa tehtävässä käytetty minipyörä, jonka he saisivat itselleen talosta poistuttuaan.

Uusista asukkaista Leyla pääsi erityisesti loistamaan päivätehtävässä ja kaikki sanoivatkin hänen olleen paras. Leyla olikin mukana pohdinnoissa minipyörän voittajaksi, mutta lopulta Kellari päätyi Markkuun ja Daniin. Perusteluina olivat, että Markulla on poikalapsi, joka innostuisi pyörästä ja Dani sanoi harrastavansa temppupyöräilyä, joten toinen pyörä annettiin hänelle.

Voitokkaasta tunnelmasta huolimatta Kellarissa oli hieman kireä ilmapiiri, koska Jenna oli yhä huonolla tuulella Jonathanin rangaistuksen vuoksi. Ilmeisesti tästä syystä Jenna ei myöskään osallistunut Kellarin palaveriin, jossa päätettiin pyöräpalkinnon jakamisesta.

Lue tehtävänannot BB-nettisivuilta:
Hullun krokotiilin fillariralli
Hullun krokotiilin fillariralli -palkinto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.