Jussi, Armi, Tuulikki ja Markku joutuivat toiseen häätöäänestykseen

Kauden toisessa häätöäänestyksessä ovat Jussi, Armi, Tuulikki ja Markku. Häätöäänestys käynnistyi perjantain Pääohjelman loppupuolella.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen torstaina. Häätöäänestykseen joutuivat Jussi, Armi, Tuulikki ja Markku. Yksi heistä häädetään ulos BB-talosta ensi sunnuntaina.

Nimeämispisteitä saivat antaa kaikki muut asukkaat, paitsi BB-talon uusimmat asukkaat, Janne ja Leyla. He eivät myöskään voineet saada nimeämispisteitä, koska he tulivat taloon vasta keskiviikkona.

Nimeämisten ääniharaviksi nousivat Jussi ja Armi, jotka keräsivät kumpikin 12 nimeämispistettä. Loput kaksi häätöäänestykseen joutunutta, Tuulikki ja Markku, keräsivät kumpikin seitsemän pistettä. Tuulikin ja Markun jouduttua kummankin nimetyksi, on mahdollista, että Suomen Big Brotherin ensimmäinen äiti-poika-pari hajoaa ensi sunnuntaina.

Kaikkiaan nimeämispisteitä talon 17 asukkaasta sai nimeämispisteitä vain kahdeksan asukasta, tosin kahdelle asukkaalle ei ollut mahdollista edes antaa nimeämispisteitä. Peräti seitsemän asukasta, joilla oli mahdollista saada nimeämispisteitä, ei saanut yhtään nimeämispistettä ensimmäisissä oikeissa nimeämisissä.

BB-kauden toinen häätö tapahtuu sunnuntain Talk Show'ssa, kun BB-talosta häädetään yksi asukas. Asukkaille ei kerrottu perjantaina, ketkä asukkaista ovat häätöuhan alla.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Big Brotherin nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperusteet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.