Kellarin bändi on täysin hukassa viikkotehtävässä, Kartanolla selvät sävelet

Viikkotehtävä on jatkunut Kartanossa ja Kellarissa varsin erilaisissa tunnelmissa. Kellarissa ollaan lyöty täysin läskiksi, kun Kartano vetää täysillä yhteen hiileen puhaltaen.

Kolmannen viikon viikkotehtävän toiseen päivään Kartano heräsi luottavaisin mielin ja lauleskellen bändillensä tekemään kappaletta. Kellarissa sen sijaan ensimmäinen päivä meni hukkaan, koska he eivät keksineet sanoja biisilleen. Jenna oli miettinyt yön päänsä puhki viikkotehtävää, mutta sanoja ei ollut löytynyt.

Viikkotehtävän suoritus jatkui bändikuvauksilla ja levytyksellä. Big Brother toimitti asukkaille rekvisiittaa ja kameran, joilla he kuvasivat bändilookinsa. Kellarin puolella nähtiin mm. "hehkeä" hoitsu-Markku ja seksikkääseen siivoojaan asuun pukeutunut uusi asukas Leyla. Omiin vaatteisiinsa tukeutuivat toinen uusi asukas Janne Ruotsi-paidassaan ja Andte lapinpuvussaan.

Kellarin ollessa kuvauksissa, pääsi Kartano levyttämään. Sanat olivat joukkueella jo valmiina ja myös idea toteutuksesta. Ennen levytystä Tuija opasti muita Kartanon asukkaita, missä kohdassa ja miten heidän tulisi laulaa. Jokaisen asukkaan vahvuuksia hyödynnettiin, esimerkiksi Anna pääsi laulamaan niin ooppera- kuin mörinätyyliin.

Kellarilla oli sen sijaan erittäin vaikeaa, sillä heillä ei ollut mitään valmiina. Kun joku jotain yritti, etenkin Jarno tyrmäsi sen aika suorasukaisesti. Omia ideoita Jarnolla ei juuri ollut, kun hänelle ei tullut mitään mieleen. Jotain yksittäisiä pätkiä he saivat kasaan, mutta mitään yhtenäistä kappaletta ei syntynyt.

Kellarin levytyssession aikana oli Kartanon kuvausten vuoro. Kuvauksissa nähtiin Tuulikki nuorekkaana ja Jussi todellisena kartanonherrana. Kuvausaikataulu meni tiukoille, sillä Big Brotherin ohjeissa mainittu yhteiskuva ehdittiin ottaa vasta, kun BB ilmoitti ajan loppuneen. Asukkaat kuitenkin toivoivat, ettei Big Brother katso tätä pahalla.

Kun Kellari oli saanut turhauttavan levytyssessionsa päättyneeksi, ei kellarilaisten leirissä paljon riemuittu. He tuomitsivat tekeleensä surkeaksi ja osa oli jo alistunut valmiiksi toiseen Kellariviikkoon.

Janne yritti nostaa tunnelmaa sanomalla, että huomenna he tekevät niin hyvän videon, ettei ennen ole sellaista nähty. Vastaavasti Jarno suolasi omiaan kartanolaisille, sillä hän olisi kyllä toisesta taustasta saanut aikaan hyvän biisin, mutta muut valitsivat väärän. Mies keksi myös paljon muuta valitettavaa omistaan ja sanoi, että he voivat voittaa vain sääliäänillä.

Kartanon kappale on hyvin yksinkertainen, mutta se voi olla järkevä ratkaisu. Asukkailla ei ole liian paljon muistettavaa ja yksinkertainen rallatus jää helpommin myös yleisön mieleen. Kellarin puolella ei tosin ongelmana ole kappaleen vaikeus, vaan se, ettei heillä ole löytynyt yhteistä linjaa ja yhteishenkeä. Voi kuitenkin olla, että joukkueiden myöhemmin tehtävä musiikkivideo voi nousta ratkaisevaan rooliin lopputuloksen suhteen.

Katsojat ratkaisevat tämän viikon viikkotehtävän, sillä he saavat äänestää nettiäänestyksellä voittajan. Nettiäänestys käynnistyi Big Brotherin nettisivuilla perjantain BB Extrassa. Äänestys jatkuu sunnuntain Talk Show'hun saakka. Viikkotehtävän voittajajoukkue voi valita, kummalla puolella taloa se asuu ensi viikolla.

Äänestä viikkotehtävän voittajaa Big Brotherin nettisivuilla!

Musiikilliset kyvyt valloilleen BB-talossa Orkestereiden ottelussa (11.9.2014)

Lue tehtävänannot BB:n nettisivuilta:
Orkestereiden ottelu - Höpinää tötteröön
Orkestereiden ottelu – Levytysstudio
Orkestereiden ottelu - Luteet linssissä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.