Jussi häädettiin BB-talosta toisena

Toinen häätöäänestys ratkesi sunnuntaina, kun Jussi häädettiin BB-talosta, joka hävisi äänestyksessä Armille, Tuulikille ja Markulle. Suulaan asukkaan häätäminen aiheutti vahvoja tunnereaktioita etenkin Kartanon asukkaissa.

Asukkaat saivat kuulla vasta sunnuntain Talk Show'ssa, ketkä asukkaista ovat häätöäänestyksessä. Lähetyksen alkupuolella juontaja Mari Sainio kertoi asukkaille, että häätöuhan alla ovat Jussi, Armi, Tuulikki ja Markku.

Erityisesti Jussi näytti yllättyneen häätöuhan alla olemisesta. Kun muut häätöuhan alle joutuneet asukkaat ottivat tilanteen rauhallisesti, oli Jussi ilme pöllämystyneen näköinen. Taloyhteyden jälkeen Jussilla alkoi kova puheripuli, jossa hän vakuutti, että häätöäänestykseen joutuminen oli hänelle hyvä asia. Mies myös totesi arvanneensa kolme neljästä äänestykseen joutuneista.

Häätöäänestys ratkesi Talk Show'n lopussa. Asukkaat saivat kuulla BB-talon kaiuttimista, että toisena BB-talosta häädetään Jussi. Puheliaana ja paljon nimeämispisteitä saaneen asukkaan häätäminen nosti tunteet pintaa Kartanon asukkaissa. Jussi tuli häädetyksi saatuaan vain 23,76 % annetuista äänistä. Jussi hävisi toiseksi vähiten ääniä saaneelle Markulle 0,93 prosenttiyksikköä.

Nimo alkoi itsemään ja Jussin poistuttua talosta, Nimi vetäytyi hetkeksi yksikseen Kartanon makuuhuoneeseen. Nainen kuitenkin palasi pian muiden joukkoon. Annakin tuntui järkyttyneen Jussin häädöstä, koska Jussi oli ollut hänelle yksi tukipilareista BB-talossa. Myös moni muu oli yllättynyt äänestystuloksesta.

Asukkaat spekuloivat Jussin häädön syitä. Esimerkiksi Jenna totesi, että varmasti hänen äänekkyytensä oli yksi syy häätöön. Jennan mielestä Jussi ei odottanut häätöään ja hänellä oli häädön hetkellä Jennan mukaan samanlainen ilme kuin hänellä oli kuultuaan tultuaan nimetyksi. Tuulikki taasen mutisi, että varmasti juonittelulla oli osansa äänestystuloksessa. Tuulikki oli nimeämisperusteluissa sanonut Jussia juonittelijaksi ja kieroksi.

Studiossa Jussia ei tuntunut harmittavan ja BB-talosta tuttu asioiden paremmaksi selittely jatkui. Jussi mm. totesi, että parempi tippua nyt kuin jäädä Big Brotherissa toiseksi tai neljänneksi. Naisten hieronnan BB-talossa Jussi perusteli, että hän teki talossa asioita joista piti, tosin ei aivan kaikkia asioita. Jussin selittely meni jopa niin pitkälle, että Mari joutui Jussin tylysti keskyttämään, jotta hänen parhaat palansa ehdittäisiin lähetyksessä katsomaan.

Jussin häädön jälkeen BB-taloon jäi 16 asukasta.

Jussi häädettiin talosta (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.