Kartanon ja Kellarin johtajat valitsivat toisilleen uudet johtajat

Maanantaina Kellarissa ja Kartanossa nähtiin jälleen johtajien vaihto. Tällä kertaa johtajat saivat valita vastustajajoukkueelle johtajat, jotka samalla joutuivat vaihtamaan puolta.

Kellarin johtaja Armi ja Kartanon johtaja Markku kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa heille kerrottiin, että joukkueet saavat uudet johtajat. Päiväkirjahuoneeseen kutsutut johtajat saivat valita toiselle puolelle johtajat. Heille ei kerrottu, että johtajien vaihtamisen jälkeen uudet johtajat siirtyvät toiselle puolelle taloa, eli Kellarin johtaja Kartanoon ja päinvastoin.

Armi valitsi Kartanosta Jannen, jonka hän epäili siirtyvän heidän puolelleen. Markku sen sijaan ei osannut arvata Big Brotherin aivoituksia ja hän luuli valitsevansa Kellarille johtajaksi Nimon. Totuus paljastui hetkeä myöhemmin, kun vallanvaihto oli suoritettu. Big Brother antoi johtajille seitsemän minuuttia aikaa pakata tavaransa ja siirtyä toiselle puolelle.

Markkua korpesi, että hän tuli valinneeksi Nimon Kartanon uudeksi johtajaksi. Nimo oli yhtä yllättynyt Markun päätöksestä, eikä hän pitänyt itseään ollenkaan johtajatyyppinä. Etenkin Kartanon miehillä alkoi mennä heti hermo Nimon kikatukseen ja innosta suoristusrautaan. Tultuaan Kartanoon Nimo sai myös kuulla epäasiallista kommentointia Andtelta Nimon isokokoisuudesta, mutta vielä tässä vaiheessa Nimo otti sen huumorilla.

Kellarin asukkaat ottivat Jannen tyytyväisinä vastaan, saivathan he myös lisää fyysisiä resursseja tehtäviin. Janne ei ollut aivan yhtä innoissaan, sillä talon uusimpiin asukkaisiin kuuluva Janne ehti asua Kartanossa vain noin puoli vuorokautta. Sopeutuminen miehellä sujui kuitenkin nopeasti, kun hän pääsi tutustumaan asukkaisiin, joiden kanssa hän ei ole ollut niin paljon yhdessä.

Lue lisää Big Brotherin nettisivuilta:
Johtajat vaihtuvat – luvassa yllätyskäänne
Vaihtakaa johtajaa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.