Kamat kannossa palkintotehtävän tähden

Palkintotehtävässä asukkaat joutuivat raskaiden kantamusten alle. Asukkaat joutuivat kantamaan tavaroita, joista heille on hyötyä tiistaina palkintotehtävän toisessa osassa.

Big Brother oli toimittanut varastohuoneeseen sekalaisia tavaroita, joita asukkaat joutuivat kantamaan pudottamatta. Jokainen asukas sai kerätä itselleen niin paljon tavaroita kuin hän päällään pystyi kantamaan. Muut joukkuetoverit saivat auttaa tavaroiden antamisessa toisilleen.

Pudonneita tavaroita ei saanut nostaa takaisin itse tai toisen asukkaan toimesta, vaan pudotettu tavara oli lopullisesti menetetty. Jos tavara nostettaisiin, menettää asukas kaikki keräämänsä tavarat ja hänen suorituksensa hylättäisiin. Tavaroita kannatti kerätä mahdollisimman monta, sillä niistä olisi hyötyä tiistaina, kun palkintotehtävän toinen osa suoritettaisiin.

Big Brother kiusoitteli asukkaita kutsumalla päiväkirjahuoneeseen tai sohville. Päiväkirjahuoneeseen mennessä tosin sai poistaa tavarat päältään käynnin ajaksi, mutta usein se tapahtui niin, että asukas oli suurella vaivalla kasannut tavarat päälleen, jolloin kutsu kävi. Sohville taas kutsuttiin mm. vain tiedotuksella, että tehtävä jatkuu.

Asukkaat saivat tiistai-illan aikana myös lisäkannettavaa, kun BB toimitti varastohuoneeseen lisää tavaroita. Palkintotehtävän suoritus meni pitkälti istumiseksi, joka koetteli monen kärsivällisyyttä. Kellarissa tunnelma pysyi leppoisana loppuun asti, mutta Kartanossa kärttyiltiin ja asenne oli heikompi, kuten siinä joukkueessa on viime aikoina ollut. Vahingoiltakaan ei vältytty, kun Jenna ja Markku pudottivat juomatölkin jaloilleen.

Palkintotehtävä loppuessa asukkaiden piti kasata päällään olevat tavarat pihalla olleisiin rullakoihin. Molempien joukkueiden taktiikkana oli, että Big Brotherin antaessa luvan, asukkaita oli vapaana tavaroista, jotta he pääsisivät helposti kantamaan tavaroita. Lopussa kiistaa joukkueiden välillä aiheutti, osuiko joitakin tavaroita sohvaan tai lattiaan vahingossa ja voitiinko laatikoissa lattialla olevat tavarat hyväksyä mukaan.

Päätös ei kuitenkaan ollut asukkaiden käsissä, vaan tuomarina toimii tietysti Big Brother, joka määrittelee, mitkä tavarat hyväksytään mukaan ja mitkä ei. Palkintotehtävä jatkuu tiistaina.

Tehtävänannot BB:n nettisivuilla:
Palkintotehtävä – Tavarataivas
Palkintotehtävä – Tavarataivas, Täydennys

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.