Kartano vei jälleen viikkotehtävän - jatkaa kolmatta viikkoa Kartanossa

Vankila-aiheinen viikkotehtävä päättyi sunnuntaina ja sen tulos saatiin Talk Show -lähetyksessä. Kartano osoitti jälleen paremmuutensa viikkotehtävässä ja se jatkaa asumista Kartanossa jo kolmatta viikkoa peräkkäin.

BB-vankilassa asukkaat olivat vankeja Kartanossa ja Kellarissa ja kummallakin joukkueella oli pomo. Viikkotehtävässä suoritettiin osatehtäviä, joita suorittivat joukkueiden valitsemat tuomitut ja hävinneiden joukkueiden tuomitut joutuivat häätöäänestykseen. Lisäksi viikkotehtävään kuului jatkuvana tehtävänä hiekan kantamista ja nimenhuuto. Vankien piti olla myös tottelevaisia Big Brotheria ja heidän pomoaan kohtaan.

Talk Show'ssa kerrottiin, kumman voittoon viikkotehtävä päättyi. Kartano oli parempi kaikissa osatehtävissä ja niiden siivittämänä Kartano otti kolmannen perättäisen viikkotehtävävoiton ja jatkaa asumista BB-talon Kartanossa. Kellarin kolmas perättäinen tappio tiesi kellarielämän jatkumista. Kaikkien osatehtävien häviö vei Kellarista Armin, Annan ja Jonnan tämän viikon häätöäänestykseen.

Vaikka osatehtävät menivät Kartanolle, hiekan kantaminen ja nimenhuuto meni Kellarille. Vankien käyttäytyminen ratkaistiin Katsojan valinnan nettiäänestyksessä ja yleisön mielestä ylivoimaisella äänten enemmistöllä paremmin käyttäytyivät Kartanon vangit. 

Kartano juhli voittoaan päätettyään jatkaa Kartanossa asumista. Taloyhteyden jälkeen asukkaat kuitenkin ihmettelivät, miten Kartanon vangit olivat paremmin käyttäytyviä. Jopa Kartanon asukkaat ihmettelivät, koska he luulivat sen menneen Kellarille. Kovin pitkään asiaa ei kuitenkaan spekuloitu ja kellarilaiset onnittelivat rehdisti kartanolaisia.

Kertaakaan tällä kaudella samalla puolella ollut joukkue ei ole voittanut viikkotehtävää kolmea kertaa peräkkäin.

Lue myös:
Asukkaista vankeja BB-vankilaan – viikkotehtävän häviäjät suoraan häätöäänestykseen (16.10.2014)
Joukkueet valitsivat viikkotehtävän tuomitut (16.10.2014)
Kellari ei onnistunut vankilapaossa, Armi ensimmäisenä häätöäänestykseen (17.10.2014)
Kellari koki toisen tappion vankilatehtävässä - matematiikka tuotti tuskaa (18.10.2014)
Kolmas tappio Kellarille - Anna, Armi ja Jonna häätöäänestykseen (19.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.