Kolmas tappio Kellarille - Anna, Armi ja Jonna häätöäänestykseen

Viikkotehtävän kolmas osatehtävä käytiin sunnuntaina, joka ratkaisi viimeisen asukkaan häätöäänestykseen. Kellari hävisi myös kolmannen tehtävän, joka tiesi kolmen Kellarin asukkaan - Annan, Armin ja Jonnan - joutumista häätöäänestykseen.

Kolmannessa osatehtävässä kilpailivat vastakkain enää Kellarin Jonna ja Kartanon Jussi K., koska muut tuomitut olivat tippuneet viikkotehtävästä jo aikaisemmissa osatehtävissä. Viimeisessä osatehtävässä Jonnan ja Jussi K:n piti hakea valkoinen hansikas kassakaapista tasapainottelemalla lankkujen päällä ja palata lähtöalueelle.

Osatehtävän alkaessa satoi vettä. Kartanon asukkaat pääsivät ensimmäisenä tehtäväalueelle ja he lukivat jo tehtävän ohjeistuksia, vaikka pöytä oli peitetty muovilla. Kellari tuli myöhemmin tehtäväalueelle, eikä lukenut ohjeistuksia. Hetken päästä päiväkirjahuoneesta tuli Jonathanille tietoa, että Kartano oli jo lukenut ohjeita etukäteen, joten sama oikeus annettiin myös Kellarille.

Kilpailu Jonnan ja Jussi K:n välillä oli todella tasainen ja ratkaisu oli tiukka. Kaksikko oli vielä kassakaapilla aivan tasoissa ja vielä silloin Jonna sai kassakaapin auki muutama sekunti ennen Jussi K:ta. Paluumatkalla lähtöalueelle Jussi K. oli kuitenkin nopeampi ja pääsi painamaan nappulaa ensimmäisenä.

Jussi K. ei oikein uskaltanut tuulettaa voittoaan, koska tuulettamisesta ja yleisesti kannatuksesta on tullut sanomista joukkueiden välillä. Jussi K. jopa pyysi anteeksi vähäistä tuulettamista samalla, kun Jonna tuijotti vain hiljaa seinää kyyneleet silmissä. Hetkeen Jonna ei pettymykseltään pystynyt sanomaan sanaakaan.

Asukkaiden palattua BB-talon puolelle Jonathan ja Jonna analysoivat tehtävää. Jonathanin mielestä Jussi K. ei ikinä olisi pystynyt ratkaisemaan lankkujen asettelua kassakaapille. Viimeinen lankku ei olisi suoraan riittänyt, vaan se piti pistää poikittain toisen lankun kanssa. Oikeasti Jussi K. keksi idean ensin, mutta Jonna oli vain nopeampi kassakaapille pääsyssä. Lopussa Jussi K. siis kiri Jonnan ohi.

Kartano voitti kaikki tämän viikkotehtävän osatehtävät ja kaikki heidän asukkaansa pelastuivat häätöäänestykseltä. Häätöäänestykseen joutuivat kolme Kartanon asukasta, jonne Jonnan kanssa joutuivat Armi ja Anna. Kaikki häätöäänestykseen joutuneet selvisivät viikkotehtävän perusteella, eikä nimeämisiä tällä viikolla järjestetty.

Aikaisemmissa osatehtävissä Kellari oli hävinnyt niin vankilapaosta Big Brotherazista perjantaina, jolloin Kellari päätti pistää Armin häätöäänestykseen. Lauantaina oli Annan vuoro joutua häätöuhan alle, kun Kellari epäonnistui päättely- ja laskutehtävässä. Kartanon onnistuneissa osatehtävissä joukkue pelasti häätöäänestykseltä perjantaina Leylan ja lauantaina Joonaksen. Sunnuntaina Kartanosta viimeisenä turvaan itsensä selvitti siis Jussi K.

Häätöäänestys on käynnistynyt ja vähiten ääniä saanut asukas häädetään ulos talosta tämän illan Talk Show'ssa. Äänestysaika kauden kuudennessa häätöäänestyksessä on ennätysmäisen lyhyt, vain noin yhdeksän ja puoli tuntia.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
BB-talossa ei ole perinteisiä nimeämisiä tällä viikolla (15.10.2014)
Asukkaista vankeja BB-vankilaan – viikkotehtävän häviäjät suoraan häätöäänestykseen (16.10.2014)
Joukkueet valitsivat viikkotehtävän tuomitut (16.10.2014)
Kellari ei onnistunut vankilapaossa, Armi ensimmäisenä häätöäänestykseen (17.10.2014)
Kellari koki toisen tappion vankilatehtävässä - matematiikka tuotti tuskaa (18.10.2014)
Viikko 8: Nimetyt asukkaat

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.