Kartano voitti ensimmäisen viikkotehtävän

Kymmenennen Big Brotherin ensimmäinen viikkotehtävä ratkesi sunnuntaina. Kartano voitti viikkotehtävän ja jatkaa eloaan paremmalla puolella.

Asukkaat ovat olleet viikkotehtävän kimpussa torstaista lähtien. Ajanarvaus päättyi sunnuntai-iltapäivänä, kun Kartano ja Kellari saivat kertoa lopulliset arvauksensa Big Brotherin ilmoittamana ajankohtana. Veikkauksessaan Kartano päätteli ajassa 16.30 kellon olevan 16.15.00 ja Kellari 16.02.11.

Kauden ensimmäisessä Talk Show'ssa kerrottiin viikkotehtävän tulos. Asukkaat saivat kuulla suorassa taloyhteydessä toistensa veikkaukset. Kartanolla oli mahdollisuus lisätä tai poistaa veikkauksestaan 12 minuuttia, koska he olivat parempia viikkotehtävän aikaveikkauksissaan. Lisäksi Kartanolla oli tositteita päivätehtävien voittamisessa siirtääkseen omaa tai Kellarin veikkausta.

Ratkaisuhetkellä Kartanon asukkailta kysyttiin, käyttävätkö he oljenkortensa. Lyhyen neuvottelun jälkeen, johon osallistui myös Kellarin johtaja Jussi, päädyttiin, ettei oljenkorsia käytetä. Niinpä viikkotehtävän ratkaisu jätettiin varsinaisen veikkauksen varaan.

Tällä kertaa se kannatti ja Kartano ryhtyi voitontanssiin Kellarin katsoessa aidan takaa pettyneenä. Tulosten selvittyä ei kuitenkaan suurta pettymystä Kellarista myönnetty, todettiin esimerkiksi Armin suulla, että ensi viikolla pistetään vaan kovemmin hanttiin.

Viikkotehtävän voitolla Kartanolla oli mahdollisuus vaihtaa asuinsijoja BB-talossa. He eivät kuitenkaan käyttäneet tätä mahdollisuutta, vaan he halusivat jatkaa Kartanon ylellisyydessä. Kellarilta tentattiin, heikentyykö Kartanon palvelu esimerkiksi sähkön hinnan nousulla. Ainakin ensikommenteissa kaupankäynnin sanottiin tiukentuvan ja kallistuvan.

Suoran lähetyksen jälkeen jatkettiin elämää BB-talossa siis niillä sijoillaan. Illalla BB-talossa jatkuvat vielä Joonaksen syntymäpäiväjuhlat.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.