Synttärisankari Joonas siirsi Jonin Kellariin

BB-talossa juhlittiin illan suoraa lähetystä odotellessa myös Joonaksen synttäreitä. Mies sai Big Brotherilta erikoisen synttärilahjan, kun hän joutui siirtämään yhden asukkaan Kellariin.

Joonaksen 20-vuotissynttärijuhlat käynnistyivät viikkotehtävän loppusuorituksen ensimmäisen osan jälkeen. BB-taloon oli tuotu joulurekvisiittaa synttäreitä varten. Joulumusiikin soittamisen jälkeen Joonas sai synttärilahjan päiväkirjahuoneessa.

Päiväkirjahuoneessa Joonas joutui valitsemaan synttärilahjanaan yhden asukkaan, joka siirtyy Kartanosta Kellariin. Itseään Joonas ei saanut valita, joten mies päätyi Joniin, koska Joonas uskoi Jonin pärjäävän naisvaltaisessa Kellarissa. Lisäksi Joonaksen mielestä Joni ei ollut kiitollinen mistään, joten hän ansaitsi paikan Kellarissa.

Jonilta siirtyminen sujui ilman suurempaa ohjelmanumeroa. Oikeastaan Joni oli hieman vaisuhko jouduttuaan vaihtamaan leiriä vain muutamaa tuntia ennen suoraa lähetystä. Siirto tosin voi olla lyhytaikainen, mikäli Kellari voittaa viikkotehtävän. Tällöin Kellarin asukkaat - Joni mukaan lukien - voivat halutessaan siirtyä Kartanoon ja kartanolaiset joutuvat Kellariin.

Tullessaan Kellariin Jonilla oli tiedossa Kartanon viikkotehtävän viimeisessä osassa ilmoittama kellonaika ja Kartanon päivätehtävissä saadut helpotukset. Joni paljasti Kartanon arvaaman kellonajan (16.02.11) kellarilaisille, mutta hän ei uskaltanut kertoa helpotuksista.  Viikkotehtävä ratkeaa lopullisesti illan Talk Show'ssa.

Viikkotehtävän viimeisessä osassa testattiin tietoja muista asukkaista

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.