Jussi vaihtoi Annan Kellarin johtajaksi, Kartano jatkaa Jarnon johdossa

BB-talon toisen viikon aluksi nähtiin johtajan vaihdos, kun Jussi päätti luopua Kellarin johtajan paikasta. Kartanossa sen sijaan elämä jatkuu Jarnon johdossa.

Uusi viikko käynnistyi laiskasti BB-talossa. Big Brother herätti asukkaat, mutta juuri kukaan ei jaksanut nousta sängystä kuin mikrofonin paristojen vaihdon ajaksi. Suurin osa asukkaista kävi vain hakemassa uudet paristot ja painui takaisin pehkuihin.

Lopulta asukkaisiin saatiin liikettä, kun Big Brotherilla oli asukkaille postia. BB ilmoitti asukkaille, että BB-talon johtajilla oli mahdollisuus vaihtaa oman puolensa johtajaa. Kellarin johtaja Jussi ja Kartanon johtaja Jarno tekivät päätöksensä päiväkirjahuoneessa. Jussi päätti vaihtaa johtajaa ja valita tilalleen Annan, mutta Jarnon mielestä Kartanon kannatti jatkaa hänen johdossaan.

Muut asukkaat saivat kuulla päätöksen sohvilla. Kun Andte luki BB:n lähettämää postia, Anna ei aluksi kuullut omaa nimeään ja, kun asia varmistui, oli nainen hämmästynyt. Anna ei ollut uskoa, että Jussi oli valinnut hänet uudeksi johtajaksi. Kartanossa johtajan paikalle jäänyt Jarno vain hymyili leveästi aidan toisella puolella.

Jussin mielestä Anna tarvitsi tässä vaiheessa johtajan paikkaa ja Jussi totesi vielä, että voihan viikon päästä vaihtaa vaikka takaisin Jussiin tai johonkin muuhun. Jonna saattoi olla päätöksestä hieman pettynyt, koska hän oli viime viikon aikana antanut ymmärtää, että hänellä olisi kiinnostusta johtajan paikkaan. Kartanon puolella Annan valintaa ihmeteltiin, eikä häntä pidetty valmiina johtajan asemaan.

BB-talon johtajat joutuivat tositestiin heti maanantaina, kun talon puoliskot kilpailivat palkintotehtävien merkeissä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.