Kellari tietäväisempi vastapuolesta BB-talon tietovisassa

Asukkaat mittelivät tiistaina tietämyksestä toisen puolen asukkaista tietovisassa palkintotehtävän toisessa osassa. Kellari osoitti tietävänsä Kartanon asukkaista enemmän kuin Kartano Kellarista.

Asukkaat olivat palkintotehtävän ensimmäisessä osassa maanantaina suunnitelleet kysymyksiä toiselle joukkueelle omasta joukkueestaan. Tiistaina oli aika esittää kysymykset toisilleen perinteisen tietokilpailun hengessä.

Kun Big Brother kutsui asukkaat sohville tietokilpailua varten, asukkaiden oli valittava joukkueidensa sisältä visailulle juontajat. Juontajiksi valikoituivat Kellarin puolelta Tuija ja Kartanosta Leyla. Kartanon olohuoneeseen oli rakennettu visailustudio, jossa olivat joukkueiden pistetaulut ja kysymykset asukkaat näkivät talon televisiosta.

Jokaisesta oikeasta vastauksesta joukkue sai viisi pistettä. Tietokilpailusta kerätyillä pisteillä voittajajoukkue saa valita palkinnon, johon pisteet oikeuttavat. Kysymykset kysytään vuorotellen kummaltakin joukkueelta kategoria kerrallaan.

Visailu eteni tasaiseen tahtiin, eikä suuria eroja syntynyt. Välillä syntyi kiistaa oikeasta vaihtoehdosta. Jonna otti kierroksia kysymyksestä, jossa kysyttiin, kuka oli kutsunut Nimoa Britney-possuksi. Jonna oli kuullut Jennan sanovan näin, mutta oikea vastaus oli Jarno. Kysymys oli harmittanut Jonnaa vielä visailun päätyttyäkin ja hän oli ottanut sanallisesti yhteen aiheesta Jarnon kanssa.

Aivan visailun lopussa Kellarille tuli enemmän oikeita vastauksia ja Kellari kasvatti johtoaan. Viimeisten kysymysten aikaan Kellari oli jo tavoittamattomassa johdossa, eikä joukkuetta haitannut, vaikka he vastasivat viimeiseen kysymykseen väärin.

Kellarin saldo tietovisassa oli 70 pistettä ja eroa Kartanoon tuli lopulta 15 pistettä. Big Brother ei ole kertonut palkintoihin oikeuttaneita pisterajoja. Viime viikolla bilepakin voitti 60 pisteellä, mutta raja on vaihdellut joka viikko. Usein asukkaat ovat jääneet bilepakista vain vähän ja he ovat joutuneet tyytymään pienempään palkintoon.

Kellon lähestyessä puolta yötä Big Brother kertoi BB-talossa olleille asukkaille, että Kellari voitti tietokilpailun ja Kellarin 70 pistettä riittivät bilepakkiin. Bilepakin arvo tällä viikolla oli 65 pistettä ja Joni Kellarin johtajana ilmoitti joukkueensa ottavan bilepakin. Jonna rauhoitteli kanssa-asukkaitaan, että kannattaa olla varovainen sääntöjen suhteen, etteivät he menetä bilepakkia.

Kellarin asukkaat jäivät onnessaan juhlimaan voittoaan.Samaan aikaan tehtäväalueella Nimo, Jenna ja Jarno kärvistelivät Kiron Kivikossa.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Palkintotehtävä – Viiltävä visailu!
Visailun kysymykset ja vastaukset

Artikkelia on päivitetty 30.9.2014 kello 23:57: Lisätty tieto Kellarin saamasta palkinnosta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.