Sääntöjen tulkinta tiukkenee BB-talossa - Kiron Kivikko ja kiroilukielto käyttöön tänään

Big Brotheria on syytetty tällä kaudella lepsuudesta sääntöjen ja tehtävien suhteen, mutta ainakin rangaistuslinjaan on tulossa tänään muutoksia. Asukkaiden on syytä opetella noudattamaan sääntöjä tai muuten olot saattavat merkittävästi heiketä.

Asukkaat ovat tottuneet BB-talossa helppoon elämään. Tehtävät ovat olleet nopeita, eikä todellakaan rankkoja. Sääntöjen noudattamisen suhteen asukkaat ovat eläneet kuin pellossa, eikä kovin pahoja rangaistuksia ole jaettu. Rangaistukset ovat jääneet puolten vaihtoihin ja vakaviin varoituksiin.

Nyt on Big Brotherin nettisivujen mukaan tulossa BB-talon menoon muutos. Rangaistuslinja tiukkenee, eivätkä asukkaat pääse enää niin helpolla. Ensinnäkin tiistaina BB-talossa astuu voimaan kiroilukielto, joka on voimassa toistaiseksi. Kiroilukielto on ollut katsojien toivoma, koska monet asukkaista kiroilevat paljon.

Jos kiroilukiellon noudattaminen tai jonkun muun BB-talon säännön noudattaminen on ylivoimaista, pitäisi se tuntea nahoissaan huomisesta lähtien, mikäli BB-nettisivuja on uskominen. BB-talon tehtäväalueelle rakennetaan Kiron Kivikko, joka tulee toimimaan eräänlaisena BB-talon rangaistussiirtolana.

Sääntöjä rikkovat asukkaat voidaan laittaa rangaistuksena Kiron Kivikkoon, joka on karu paikka asua taivasalla. BB-nettisivujen mukaan Karun Kivikossa asukkaat "pääsevät tutustumaan tarkemmin Suomen syksyiseen luontoilmastoon sekä täysin tarpeettomiin työsuorituksiin".

Ensimmäisenä Kiron kivikkoon pääsee tutustumaan kolme sattumanvaraista asukasta, BB-nettisivuilla kerrotaan. Big Brother ei ole paljastanut ketkä asukkaista joutuvat tutustumaan BB-talon uuteen elementtiin. Kiron Kivikkoon joutuvia asukkaita pohdittaessa on hyvä muistaa, että tällä hetkellä Kellarissa on kahdeksan asukasta ja Kartanossa on kuusi asukasta.

Kiron Kivikko on täysin erillinen osa Big Brother taloa, eikä se kuulu sen paremmin Kartanoon tai Kellariin. Kiron Kivikon erityisominaisuuksiin kuuluu, että siellä olevat asukkaat eivät saa nimetä, eivätkä he saa osallistua BB-talon tavanomaisiin tehtäviin. Mikäli asukas parantaa tapansa, on hänellä mahdollisuus päästä pois Kiron Kivikosta takaisin BB-taloon.

Big Brother muistuttaa BB-nettisivuilla olevassa päiväkäskyssään, että pahimmillaan sääntörikkomukset saattavat johtaa häätöäänestykseen joutumiseen tai jopa talosta poistamiseen. Kovennetut säännöt koskevat niin normaalin talon puolella asuvia asukkaita kuin Kiron Kivikkoon joutuneita asukkaita.

BB-talon BB-talon rangaistuskäytännöt kovenevat tästä päivästä lukien.

Isoveli tiedottaa: Big Brotherin päiväkäsky (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.