Kellari voitti ensimmäisen tehtävän Annan johdolla

Maanantaina Big Brotherissa kilpailtiin palkintotehtävässä, jossa voi voittaa vaikkapa bilepaketin. Tappiosta toiseen mennyt Kellari lähti toisen viikon ensimmäiseen tehtävään Annan johtaessa joukkoa.

Tämän kauden uudessa BB-viikkorytmissä alkuviikko on omistettu palkintotehtäville. Kartano ja Kellari kilpailevat toisiaan vastaan erilaisista palkinnoista. Tällä viikolla on tarjolla mm. bilepakettia, läskiläjä ja hassupussi.

Kellarin joukkue lähtee viikkoon uusiutuneena, kun Annasta tuli johtaja Jussin päätöksellä. Ensimmäiseen tiukkaan paikkaan Anna joutui, kun piti valita joukkue ensimmäiseen palkintotehtävään. Palkintotehtävänä oli matoviesti, jossa piti suussa kuljettaa kapulaa ryömimällä liikkuen tehtäväalueella. Tehtävään sai osallistua kummaltakin puolelta viisi asukasta.

Kellarin asukkaat kävivät kovat keskustelut joukkueen kokoonpanosta. Jussi tyrkytti itseään joukkueeseen, mutta Anna teki omat valintansa. Anna halusi esimerkiksi Jonin joukkueeseen, koska mies oli vasta saapunut Kellariin edellisenä päivänä, eikä hän ollut saanut osallistua tehtäviin Kellarin asukkaana. Jussi ja Tuulikki sanailivat toisilleen varsin terävään tyyliin ennen palkintotehtävän alkua.

Asukkaat siirtyivät tehtäväalueelle illan suussa. Heitä odotti siellä 15 metriä pitkä rata, jossa joukkueet ryömivät yhtä aikaa. Kartanon joukkue meni ensin johtoon Jonathanin ja Tuijan ollessa vastakkain. Anna sai Kartanon kiinni Dania vastaan ja Anna taisteli niin innokkaasti, että hänen päällyshousunsa tippuivat nilkkoihin.

Kellari siirtyi selvään johtoon Jonnan vuorolla, kun Anne oli vastassa Kartanon joukkueesta. Viimeisessä vaihdossa Kellarin edustaja oli Joni, joka oli joukkueensa hitain. Jonilla oli suuria vaikeuksia myös kapulan saamisessa telineeseen, johon jokaisen osallistujan oli saatava se suullaan. Ankkuriosuudella Kartanon puolelta Jenna saikin Jonia kiinni, mutta ohi nainen ei mennyt, sillä sen verran suuri etumatka Kellarilla oli.

Palkintotehtävän nopeammasta suorituksesta Kellari sai 25 pistettä ja telineeseen saaduista kapuloista molemmat saivat 25 pistettä. Kapulaa ei saanut pudottaa matkalla tai muuten jokaisesta pudotuksesta sai viisi miinuspistettä. Pudotuksia Kellarille tuli vahvistamattomien tulosten mukaan viisi ja Kartanolle kaksi.

Tulokset siis ensimmäisen tehtäväosion jälkeen on epävirallisesti Kellarille 25-15. Kellari oli tehtävän jälkeen varovaisen toiveikas. He iloitsivat avoimesti ollessaan nopeimpia, mutta varmoja tehtävän voitosta he eivät pudotusten vuoksi olleet. Jussi oli tehtävän jälkeen poikkeuksellisen hiljaa, joka viittaisi siihen, että Kellari voittikin hetki, kun Jussi ei ollut johtajana.

Annan ensimmäinen ja samalla koko Kellarin ensimmäinen tehtävävoitto varmistui illalla, kun Big Brother kertoi asukkaille ensimmäisen tehtävän voittajan. Voittaja oli Kellari, mutta asukkaille ei kerrottu piste-eroa. Palkintotehtävät jatkuvat huomenna ainakin yhdellä koitoksella. Voittaakseen bileet, joukkueiden on kerättävä itselleen 75 pistettä. Myös muita palkintoja on saatavilla, pienemmällä tai suuremmalla pistemäärällä.

Palkintotehtävän palkinnot ja pisterajat:

Bilepakki – 75 p.
Herkkuloota – 75 p.
Läskiläjä – 50 p.
Hassupussi – 50 p.
Terveystuutti – 25 p.
Raakareppu – 25 p.
RUSINAT PULLASTA: saatte valita tuotetta kaikista kategorioista – 100 p.

Lue tehtävänannot BB-nettisivuilta:
Palkintotehtävä
Palkintotehtävä: Maan matoset, matoviesti

Jussi vaihtoi Annan Kellarin johtajaksi, Kartano jatkaa Jarnon johdossa

 

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.