Palkintotehtävän voitto Kellarille maan matosina

Maanantaina alkanut palkintotehtävä jatkui tiistaina. Palkintotehtävän toiseen osaan lähdettiin Kellarin johtaessa.

Palkintotehtävän ensimmäisessä osassa Kellari oli voittanut matoviestissä Kartanon asukkaat. Koko tämän kauden Big Brotherin ensimmäisen tehtävävoittonsa ottanut Kellari lähti palkintotehtävän toiseen päivään johtoasemassa.

Tiistaina asukkaiden tehtävänä oli jatkaa maan matosina ja tällä kertaa heidät haudattiin mullan sisään. Asukkaiden oli oltava mullan alla vähintään kolme minuuttia, mutta heidän oli itse arvioitava aika. Kellari ja Kartano suorittivat tehtävät erikseen. Jokainen asukas sai tällä kertaa osallistua tehtävään.

Ensimmäisenä tehtävää lähti suorittamaan Kellarin joukkue. Tehtäväalueella Kellaria odotti mies haalareissa ja kommandopipossa, joka lappoi multaa asukkaan päälle, joka oli vuorollaan tehtävää suorittamassa. Kellari otti heti taktikakseen, että he makaavat mullan alla niin kauan, kun Big Brother käskee heitä lopettamaan.

Palkintotehtävän säännöissä sanottiin, että asukkaan on oltava mullan alla vähintään kolme minuuttia, niin joukkue ansaitsee kymmenen pistettä. Jos tulos jää alle kolmen minuutin tai asukas ei suostu suorittamaan tehtävää, joukkueelta vähennetään kymmenen pistettä. Yli kolmen minuutin suorituksesta ei vähennetä pisteitä, mutta siitä ei myöskään saa lisäpisteitä.

Kaikki Kellarin asukkaat saivat suoritettua tehtävän ja tullessaan tehtäväalueelta, he päättivät huijata Kartanon asukkaita. Kellarin asukkaat päättivät esittää, että tehtävä oli kauhea ja he olivat epäonnistuneet. Todellisuudessa tehtävä ei vaikuttanut kovinkaan vaikealta. Itse asiassa tuotannon jäsenelle tehtävä taisi olla liikaa, sillä häntä alkoi jossain vaiheessa heikottaa ja hän poistuikin tehtäväalueelta. Pian tehtäväalueelle tuli toinen "temppuryhmän" jäsen.

Kartanon asukkaiden strategia tehtävään ei ollut niin selkeä kuin Kellarilla. Ensimmäisenä suoritusvuorossa ollut Andte laski tehtävän hengen mukaisesti todellista aikaa, eikä vain odottanut BB:n ilmoitusta. Tämä ei kuitenkaan tuhonnut Andten tehtävää, vaan hän pystyi olemaan mullan alla yli kolme minuuttia. Myöhemmin Kartanokin hoksasi odotustaktiikan  ja he suorittavat tehtävää samaan tapaan kuin Kellari.

Kaikki asukkaat saivat suoritettua mullan alla -haasteen, joten toinen osa palkintotehtävästä päättyi tasapeliin. Vaikutti siis siltä, että Kellari voitti tämänkertaisen palkintotehtävän. Ainoastaan palkintotehtävän suuruus oli epäselvä, sillä lopulliset pisteet olivat vain Big Brotherin tiedossa. Eniten pisteitä saaneella joukkueella oli mahdollisuus mm. bilepakkiin.

Illan tullen asukkaat saivat kuulla palkintotehtävän tuloksen. Big Brotherin lähettämässä kirjeessä kerrottiin, että Kellari voitti palkintotehtävän kerättyään 105 pistettä. Kellarin asukkailla oli nyt mahdollisuus valita palkintovaihtoehdoista ne, joihin kellarilaisten pisteet riittävät. Johtaja Anna päätyi valitsemaan äänestyksen jälkeen bilepakin (75 p.) ja terveystuutin (25 p.).

Kellari riehaantui täysin ensimmäisestä suuresta voitosta tällä kaudella. Annan tultua Kellarin johtoon, Kellari on nyt kahden tehtävän voittoputkessa. Big Brother toimittaa palkinnot kellarilaisille myöhemmin.

Kellari voitti ensimmäisen tehtävän Annan johdolla (1.9.2014)

Lue tehtävänannot BB-nettisivuilta:
Palkintotehtävä – Maan Matoset, osa 2
Palkintotehtävä – Maan matoset: Matopeti
Maan matoset -tehtävän tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.