Kellarin vesiballerinat veivät toisen kultamitalin, uurastus Kiron Kivikossa jatkuu

Kolmeen ryhmään jakautunut BB-talo jatkoi elämäänsä viikkotehtävää tehtäessä ja rangaistusta kärsiessä. Kartanossa ja Kellarissa oli vuorossa maraton ja vesibaletti, Kiron Kivikossa jatkui kivien kantaminen.

Kiron Kivikossa olevat Andte, Jarno, Jenna ja Nimo olivat torstaina olleet kovassa ahdistuksessa suorittaessaan rangaistustaan tehtäväalueella. Kivien siirtäminen alkoi tuntua toden teolla, kun asukkaat siirtelivät niitä kasasta toiseen jo useampaan kertaan Big Brotherin määräyksestä. Jenna oli hajoamispisteessä ja nainen sai jo ahdistuskohtauksen, jonka vuoksi Big Brother kutsui hänet Andten kanssa päiväkirjahuoneeseen rauhoittumaan.

Rauhoittumisen jälkeen Jenna käskettiin hieman lepäämään ja myöhemmin illalla Jenna alkoikin piristyä. Eilen Kiron Kivikon asukkaiden ei tarvinnut tehdä kiviurakkaansa niin pitkään kuin edellisyönä, vaan asukkaat saivat luvan mennä nukkumaan jo ennen puolta yötä. Edellisenä yönä asukkaat pääsivät nukkumaan vasta kahden jälkeen.

Perjantaina aamulla herätys oli jälleen samaan aikaan kuin torstaina. Andte, Jarno, Jenna ja Nimo alkoivat heti kantohommiin ja viimeistelivät kivikasan valmiiksi. Vasta tämän jälkeen asukkaat nauttivat aamupalan ja he huilasivat hieman. Jottei liian leppoisaa tulisi, Big Brother määräsi asukkaat uusiin kantourakoihin joko kasasta A kasaan B tai päinvastoin.

Uudet kantomääräykset saivat asukkaat epäuskoisiksi ja pohdintaa, miksei rangaistus jo lopu. Samalla asukkaat pohtivat, onko kivillä joku merkitys. Asukkaat kuitenkin jatkoivat kivien kantamista ajoittaisesta märinästä huolimatta. Henkinen ja fyysinen väsymys aiheutti myös pitkiä täysin hiljaisia jaksoja.

Parodympialaisissa maratonia ja vesibalettia

BB-talon puolella olevat asukkaat suorittivat viikkotehtävää. Asukkaat osallistuvat viikkotehtävän ajan ainutkertaisiin parodympialaisiin, johon kuuluu erilaisia lajeja. Ensimmäisenä lajina olleen keihäänheiton voitti torstaina Joonas. Toinen kisapäivä alkoi avajaisseremonialla, jossa pihastadionille tuotiin joukkueiden liput ja kuunneltiin kisahymni.

Toisena lajina asukkailla oli maraton, mutta BB-maratonissa ei tarvitse juosta. Asukkaat saivat Big Brotherilta askelmittarit ja maratonin tavoitteena on kerätä mahdollisimman suuri määrä askelia. Kolme eniten askelia saanutta asukasta voittaa mitalit. Maraton jatkuu viikkotehtävän loppuun saakka.

Kolmantena lajina oli taidelaji, kun asukkaat pääsivät baletin pyörteisiin. Baletti suoritettiin vesibalettina pihalla olevassa puhallettavassa uima-altaassa. Kellarin ja Kartanon asukkaiden piti valita keskuudestaan kolme asukasta suorittamaan tehtävää. Kartanon kappaleena oli Joutsenlampi ja Kellarin kappaleena Pähkinänsärkijä. Asukkaiden piti suunnitella koreografia esitystä varten.

Esityksessä joukkueiden jäsenten piti esiintyä koko musiikin soittamisen ajan ja tehdä lopussa loppukumarrus. Kartano valitsi esiintyjikseen Annan, Armin ja Jonathanin ja Kellarin balettiryhmässä olivat Joonas, Leyla ja Tuija. Kellarin esityksessä oli enemmän tarinaa kuin Kartanon esitys oli enemmän yksittäisten esittäjien oma tanssi. Vesibaletin mitalien jako jäi asukkaille arvoitukseksi, sillä niiden kohtalo jätettiin katsojille netin Katsojan valinnassa.

Katsojat päättivät, että Kellarin esitys oli parempi ja Kellari voitti siis kultaa. Kellarilla on siis voittoputki, sillä he ovat voittaneet kaksi ensimmäisenä päätökseen saatua lajia. Kullasta saa neljä pistettä, hopeasta kaksi ja pronssista yhden pisteen. Pistetilanne kahden lajin jälkeen on Kellarin eduksi 9-4.

Vesibalerin mitalit jaettiin illan jo pimennyttyä ja mitalijuhlien päätyttyä joukkueiden piti viedä lippunsa sisälle arvokkaaseen paikkaan. Toinen kisapäivä oli päätöksessään maratonia lukuun ottamatta. Seuraava laji on vuorossa vasta lauantaina, mutta maratonia saa jatkaa jatkuvasti yötä lukuun ottamatta.

Aktiviteetit jatkuvat siis ympäri taloa, BB-talossa kävellen ja tehtäväalueella kiviä siirrellen.

Lue viikkotehtävän tehtävänannot BB-nettisivuilta:
Parodympialaiset - Päivä kaksi
Parodympialaiset - Vesibaletti
Parodympialaiset, vesibalettiesitykset
Vesibaletti – Palintoseremonia

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.