Viikkotehtävä päättyi - Jonathan moralisoi Annaa ja Jussi K:ta salatehtävistä

Henkisesti raskas viikkotehtävä saatiin vihdoin päätökseen. Salatehtävien paljastuminen aiheutti moralisointia ja anteeksipyyntöjä.

Viikkotehtävän kivi-paperit-sakset ollessa vielä käynnissä Big Brother paljasti talon television kautta viikon aikana käynnissä olleet salatehtävät. Asukkaille paljastettiin Leylan tekemät "fanikirjeet", Tuijan ja Jonathanin "fanichat" sekä muiden asukkaiden kuulema Annan, Armin ja Jussi K:n selostus BB-talon tapahtumista.

Anna ja Jussi K. ottivat salatehtävien paljastukset kaikkein raskaimmin, sillä he eivät olleet aavistaneet muiden kuulleen heidän puhettaan. Kommentaattorit luulivat selostavansa 24/7-lähetystä niiden katsojille pelkästään. Anna ja Jussi K. tajusivat, että he olivat puhuneet hieman ikävään sävyyn Tuulikista ja he pyysivätkin Tuulikilta anteeksi.

Ison numeron Annan, Armin ja Jussi K:n selostuksesta teki Jonathan, joka moralisoi yhdessä Jennan kanssa suureen ääneen heidän rumia puheitaan. Kommentaattoreista pahimmaksi leimattiin Jussi K., jota Jonathan syytti selän takana puhujaksi ja Tuulikin ei kannattaisi luottaa. Jonathanin mukaan Armi ei puhunut pahaa selostaessaan.

Ikävän Jonathanin mustamaalauksesta teki se, että Jonathan oli useasti mollaamassa Tuulikkia viikkotehtävän aikana muissa tilanteissa Armin ja Jennan kanssa. Sunnuntaina Tuulikin mollaus meni siihen pisteeseen, että Tuulikki itki, jolloin Andte ärähti ja jopa Jonathankin yritti hieman hillitä Armia ja Jennaa.

Kommentaattoreiden pääkohteena ollut Tuulikki suhtautui kuitenkin ymmärtäväisesti Annaan ja Jussi K:hon ja Tuulikki antoi molemmille anteeksi. Annaan etenkin Jonathanin syyllistäminen iski koviten ja hän itki, että oli sanonut Tuulikista pahasti. Tuulikki sanoi, että kommentaattoreiden tehtävä selostaa oli Big Brotherin antama ja he selostivat sitä, mitä näkivät.

Salatehtäväpaljastuksen jälkeen viikkotehtävä jatkui, mutta pari tuntia ennen illan suoraa lähetystä Big Brother ilmoitti viikkotehtävän päättyneen. Päättymisilmoitus aiheutti viikon kovimmat riemunkiljahdukset ja viikkotehtävän rekvisiitta palautettiin kiireen vilkkaa varastohuoneeseen.

Tavaroiden palautuksen yhteydessä tapahtui hupaisa välikohtaus, kun Joonas jäi varastohuoneeseen Tuijan annettua varastohuoneen oven mennä lukkoon. Joonas joutui odottamaan vapautumistaan hetken ja tänä aikana Big Brother soitti varastohuoneeseen "hissimusiikkia". Ennen vapautumistaan Big Brother kuulutti vielä Joonakselle, ettei hän saa puhua varstohuoneen tapahtumista muille asukkaille.

Viikkotehtävän päätyttyä asukkailla ei ollut enää paljon aikaa tämän kauden viimeisen Talk Show'hun, jossa häädetään tänään kolme asukasta. Big Brotherin Finaali on ensi viikon perjantaina.

Lue viikkotehtävän kulusta sivustollamme:
Viikkotehtävässä asukkaat "pelinappuloina" perinteisessä pelissä (6.11.2014)
Salatehtävä paisui, Tuulikki rikkoi viikkotehtävän sääntöjä (7.11.2014)
Tuulikille ivailtiin joukolla, ilmapiiri kiristyi (8.11.2014)
Viikkotehtävä poiki rangaistukset myös papereille ja saksille - Andte ja Anna syypäinä (9.11.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.