Markku häädettiin kolmantena BB-talosta

BB-talosta häädettiin sunnuntaina kolmas asukas, kun Markku tuli häädetyksi. Markku hävisi kolmannessa häätöäänestyksessä Jonathanille, Tuulikille ja Armille.

Häätöäänestyksen tulos ratkesi sunnuntai-iltana. Markusta tuli tämän kauden kolmas häädetty, kun Markku keräsi vähiten ääniä kolmannessa häätöäänestyksessä saatuaan 22,28 % annetuista äänistä. Äänestyksen tulos tiesi sitä, että BB-talon äiti-poika-pari hajosi, kun Tuulikin poika joutui poistumaan talosta.

Asukkaat nimesivät toisiaan häätöäänestykseen viime keskiviikkona ja häätöäänestys käynnistyi torstaina. Kolme asukasta oli jo viime viikolta tuttuja, ainoastaan Jonathan oli uutena asukkaana häätöuhan alla. Tällä viikolla asukkaat saivat kuulla nimetyt asukkaat perjantaina, joten he pääsivät viikonlopun aikana spekuloimaan, kuka lähtisi talosta.

Kun juontaja Mari Sainio kertoi häätöäänestyksen tuloksen, ei Markun häätö aiheuttanut suurta tunteenpurkausta. Kuultuaan nimensä, Markku hyvästeli Kellarin ja Kartanon asukkaat ja poistui sitten talosta. Tuulikki ei tuntunut olevan pahoillaan poikansa häädöstä ja hän uskoi Markun pärjäävän kotonaan. Talossa ei paljon keskusteltu Markusta, koska keskustelu keskittyi viikkotehtävään ja puolten vaihtoon.

Studioon saapunut Markku liikuttui studiossa, kun hän näki läheisiään yleisössä. Markku kertoi talossa kaivanneensa läheisiään ja halusi ulkomaailmassa mennä baariin oluelle. Talon asukkaista Markku sanoi pitävänsä, vaikka Jenna saikin hänen pinnansa useasti kireälle. Kovin pettynyt Markku ei ollut häädöstään, pikemminkin tyytyväinen.

Markun häädön jälkeen BB-taloon jäi 15 asukasta.

Markku häädettiin talosta (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.