Naiset nousivat valtaan Kartanossa ja Kellarissa

Big Brother -talon joukkueet, Kellari ja Kartano saivat uudet joukkueet maanantaina. Talon molemmilla puolilla pääsivät naiset valtaan, koska katsojat olivat niin päättäneet.

Sunnuntaina Talk Show'ssa päättyneessä Katsojan valinnassa katsojat pääsivät päättämään, ovatko naiset vai miehet johtajia tällä viikolla BB-talossa. Naiset voittivat äänestyksen selvästi ja äänestyksen tulos pistettiin täytäntöön maanantaina.

Tuija toi Big Brotherin kirjeen päiväkirjahuoneesta maanantaina, jossa ilmoitettiin, että naiset valitsevat kummallekin puolelle johtajan keskuudestaan. Miehiä ei saanut valita, eivätkä miehet saaneet edes osallistua johtajan valintaan.

Kartanossa johtajan valinta oli yksimielinen. Jonnasta tuli uusi Kartanon johtaja ja pääperusteluna oli se, ettei Jonna ole vielä ollut johtajana, mutta muutenkin Jonnaa pidettiin parhaana valintana.

Kellarissa valinta oli vaikeampi, sillä yksikään naisista ei olisi halunnut johtajaksi. Nimo kieltäytyi ehdottomasti jatkamasta johtajan pallilla, eivätkä Jenna ja Leyla olleet innostuneita ottamaan titteliä vastaan. Lopulta Nimo ja Jenna yhdessä päättivät, että Leyla on heidän johtajansa ja otti pestin vastahakoisesti vastaan. Jarno hämmästeli valinnan vaikeutta ja sanoi naisille, että he ottavat johtajan roolin liian vakavasti.

Uusi viikko jatkui siis uusien johtajien alaisuudessa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.