Palloja imutellen palkintoa kohti

Palkintotehtävässä BB-talon asukkaat pääsivät imuttelemaan pingspalloja. Asukkaat tulevat tarvitsemaan palloja tulevassa BB-bingossa.

Ensimmäisessä palkintotehtävän osassa Kellari ja Kartano joutuivat imemään pillillä pingispalloja isosta kulhosta ja siirtämään pallot oman joukkueen putkiloon. Kellarille ja Kartanolle on oman väriset pallot, Kellarille valkoiset ja Kartanolle oranssit pallot. Toisen joukkueen palloihin ei saanut koskea.

Se joukkue voittaisi, jonka putkilo on ensimmäisenä täynnä. Tehtävään osallistuivat Kellarista Andte ja Kartanosta Jonathan. Jonathan oli tehtävässä nopeampi ja Kartano voitti ensimmäisen osatehtävän. Taiston tauottua Kartanossa pistettiin merkille, että tehtävän häviö otti etenkin Dania kovasti päähän.

Palkintotehtävän toisessa osassa asukkaiden piti poimia pingispallo hiustenkuivaajan ilmavirrasta suullaan ja kuljettaa se putkiloon. Molemmat joukkueet saivat käyttää kaikki pallonsa, eikä aikarajaa ollut. Eniten palloja putkiloon saanut joukkue voittaisi.

Tällä kertaa Kellarin edustajana oli Dani, mutta Kartano kokeili alussa eri asukkaita. Vuorollaan tehtävässä kävivät Jonna, Jonathan, Janne, uudestaan Jonathan ja sitten Tuija. Tuija sai tehtävän langan päästä kiinni ja nainen kuljetti palloja hyvällä rytmillä putkiloon.

Dani sai tehtävän ensimmäisenä suoritettua, mutta Tuija sai enemmän palloja putkiloon, vaikka olikin hitaampi. Jälleen Kartano oli Kellaria parempi. Kellarin puolella Jenna valitti, että Kellarin asukkaat olivat kannustaneet vastapuolen Tuijaa.

Tämän päivän palkintotehtävän osioista asukkaat saivat palloja Big Brotherin järjestämään bingoon, josta asukkaat voivat voittaa palkintoja. Mitä enemmän joukkueella on palloja, sitä paremmat mahdollisuudet joukkueella on voittaa. Bilepakki kiilui etenkin kartanolaisten silmissä.

Palkintotehtävät jatkuvat tiistaina.

Lue tehtävänannot BB-nettisivuilta:
Palkintotehtävä – Boltsit bingossa
Boltsit bingossa – Pillipallo
Boltsit bingossa – Pussaa palloja

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.