Viisi asukasta joutui häätöäänestykseen - yksi rangaistuksena, muut nimettynä

Big Brotherin viidenteen häätöäänestykseen joutui peräti viisi asukasta. Nimo joutui häätöuhan alle rangaistuksena, kun Jarno, Jonathan, Tuulikki ja Joni joutuivat häätöäänestykseen nimeämisten seurauksena.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen keskiviikkona. Kiron Kivikkoon alkuviikosta joutuneet asukkaat Nimo, Jarno ja Jenna eivät saaneet nimetä tällä viikolla muita asukkaita, mutta heille sai antaa nimeämispisteitä. Kiron Kivikossa olevista asukkaista nimeämispisteitä saivat vain Jarno ja nimeämisten jälkeen sinne muuttanut Andte. Heistä vain Jarno joutui häätöuhan alle.

Jennaa ja Nimoa harmitti, etteivät he voineet antaa muille nimeämispisteitä. Sekä Kiron Kivikossa että BB-talon puolella pohdittiin, miten kolmikon nimeämiskielto vaikuttaa nimeämisten tuloksiin. Jonathan pohti, että tuloksissa saattaa tulla yllätyksiä. 

Jos ei yllätyksen, niin ainakin shokkihoitoa sai nimeämisten jälkeen Nimo. Big Brother nimittäin laittoi myös Nimon häätöäänestykseen, vaikka nainen ei saanut yhtään nimeämispistettä. Nimo oli rikkonut BB-talon sääntöjä, jonka vuoksi hän joutui suoraan häätöäänestykseen. Nimo oli kiroillut useita kertoja Kiron Kivikossa Kellarin juhliessa talon puolella. BB-talossa ja Kiron Kivikossa on voimassa ehdoton kiroilukielto ja Big Brother joutui laittamaan Nimon kovennetulle rangaistukselle.

Viides häätöäänestys käynnistyi torstaina ja sen perusteella BB-talosta häädetään yksi asukas ensi sunnuntaina. Asukkaille on kerrottu vain, että Nimo on rangaistuksena häätöäänestyksessä, mutta muita häätöuhan alla olevia asukkaita ei ole paljastettu. 

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Kiron kivikko - Kovetettu rangaistus

Lue myös:
Nimo joutui rangaistuksena häätöäänestykseen, BB-talossa tehtiin asukkaiden uusjako
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.