Operaatio syysmyrskyn osallistujat varmistuivat - kukaan ei muuttanut mieltään

Big Brotherin ensi viikolla alkava Operaatio syysmyrsky on taas askeleen lähempänä. Operaatio syysmyrskyyn ilmoittautuneet asukkaat vahvistivat osallistumisensa siihen tänään.

BB-talon asukkaiden piti ilmoittautua vapaaehtoisiksi perjantaina Operaatio syysmyrskyyn. Pitkällisten neuvottelujen jälkeen asukkaat pääsivät yhteisymmärrykseen niistä neljästä asukkaasta, jotka osallistuvat operaatioon. Perjantai-iltana asukkaat ilmoittivat Big Brotherille, että Operaatio syysmyrskyyn lähtevät Andte, Jonna, Pertti ja Tuulikki.

Ilmoitettuaan valinnoista, Operaatio syysmyrkyyn osallistuneet asukkaat saivat kukin oman värisensä paidan. Jonna sai punaisen, Andte vihreän, Pertti sinisen ja Tuulikki punaisen paidan. Jonathan arveli ensin asukkaiden kilpailevan pareittain, mutta hän joutui toteamaan spekulointinsa vääräksi, kun kaikki osallistujat saivat erivärisen paidan.

Operaatio syysmyrskyyn osallistujille oli yön yli harkinta-aikaa ja yhdellä asukkaalla oli mahdollisuus vetäytyä syysmyrskystä halutessaan ja asukkaat saivat valita hänen tilalleen toisen asukkaan, jos niin haluavat. Hieman puolen päivän jälkeen asukkaiden oli tehtävä lopullinen päätös, mutta yksikään Operaatio syysmyrskyyn osallistujista ei perunut osallistumistaan.

Operaatio syysmyrskyn nelikkoa koskevat kovennetut BB-talon säännöt. Ensimmäisestä sääntörikkeestä asukas saa varoituksen ja toisesta sääntörikkeestä asukas joutuu häätöäänestykseen ja menettää paikkansa Operaatio syysmyrkyssä. Häätöäänestykseen joutuneen asukkaan tilalle voidaan valita toinen asukas.

Kovennetut säännöt ovat voimassa BB-talon puolella aina Operaatio syysmyrskyn alkuun saakka. Operaatio syysmyrskyssä on aikanaan voimassa BB-talon sääntöjen lisäksi omat sääntönsä. Sääntörikkeistä syysmyrskyssä saa ensin varoituksen, sitten joutuu häätöäänestykseen ja kolmannesta rikkeestä asukas poistetaan BB-talosta lopullisesti.

Se, kuka selvittää Operaatio syysmyrskyn ilman häätöäänestykseen joutumista tai talosta poistamista, saa kahden viikon koskemattomuuden nimeämisissä. Operaatio syysmyrsky on rankka tehtäväkokonaisuus, joka suoritetaan ulko-olosuhteissa BB-talon tehtäväalueella kuuden päivän ajan. Sääntöjä on noudatettava tinkimättömästi ja tehtävät on suoritettava säntillisesti.

Reilu tunti vahvistamisen jälkeen BB-talon pihalla suoritettiin lipunnosto, jossa Operaatio syysmyrskyyn osallistuvat asukkaat nostivat omanvärisensä lipun BB-talon pihalle roikkumaan. Lippujen nostamisen jälkeen Andtea, Jonnaa, Perttiä ja Tuulikkia koskevat kovennetut BB-talon säännöt. Big Brother vielä korosti kuulutuksessaan, että joku tai jotkut nelikosta ei välttämättä palaa BB-taloon syysmyrskystä. Big Brother käski Operaatio syysmyrskyyn lähtijöitä pakkaamaan tavaransa siltä varalta, että asukas tulee poistumaan talosta.

Big Brotherin kuulutuksesta selvisivi myös, että Operaatio syysmyrsky käynnistyy ensi viikolla, tarkalleen ottaen kolmen yön päästä. Tämä tarkoittaa sitä, että asukkaat siirtyvät Operaatio syysmyrskyyn ensi tiistaina ja se päättyy viimeistään ensi viikon sunnuntaina.

Lue myös:
Operaatio Syysmyrsky – vapaaehtoisten varmistus (BB-nettisivut)
Pertti, Andte, Jonna ja Tuulikki valittiin Operaatio syysmyrskyyn (17.10.2014)

Artikkelia on päivitetty 18.10.2014 kello 14:20: Lisätty tieto lipunnostosta, sääntöjen voimaan astumisesta ja Operaatio syysmyrskyn alkamis- ja loppumispäivästä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.