Palkintotehtävässä Kartanolle kolme voittoa ja karvas pettymys - Kellari vei arvonnan

Palkintotehtävä jatkui tiistaina pingispallotehtävällä ja BB-arvonnalla. Voittoputkessa ollut Kartano koki karvaan pettymyksen, kun joukkue hävisi arvonnassa Kellarille.

Kartanon joukkue oli voittanut maanantaina kaksi palkintotehtävää ja tiistaina oli vuorossa kolmas palkintotehtävä. Joukkueiden tehtävänä oli kerätä mahdollisimman paljon pingispalloja tehtävissä, jotta he pärjäisivät Big Brotherin järjestämässä arvonnassa. BB-arvonnassa joukkueet saisivat arvontamasiinaan palloja siinä suhteessa, kun he ovat tehtävissä ansainneet.

Kolmannessa palkintotehtävässä asukkaiden piti kuljettaa pingispalloja suullaan ja pingismailoilla. Ensimmäisen asukkaan piti ottaa suullaan pingispallo ja laittaa se pingismailaan. Tämän jälkeen toinen asukas kuljettaa suussa olevalla pingismailalla pallon kolmannelle asukkaalle, joka laittaa sen putkiloon. Palkintotehtävässä ei ollut kyseessä nopeus, vaan se, kumpi joukkue saa kerättyä enemmän palloja. Maahan pudonneet pallot hylätään.

Kellarin joukkueella oli enemmän vaikeuksia ja palloja putosi maahan enemmän kuin Kartanolla. Kellari saikin putkilon ensimmäisenä täyteen, mutta hitaampi Kartano sai putkiloonsa enemmän palloja. Tiistain palkintotehtävässä kävi sama juttu kuin maanantain toisessa palkintotehtävässä, eli Kellari oli nopeampi, mutta Kartano sai enemmän palloja. Kolmannen palkintotehtävän voitto tiesi sitä, että Kartano voitti tämän viikon kaikki palkintotehtävät.

Iltapäivällä järjestettyyn BB-arvontaan Kartano sai enemmän palloja, joka oli suhteutettu määrä joukkueiden välillä. Kartano sai arvontamasiinaan 40 palloa ja Kellari 34 palloa. BB-arvonnassa arvotaan 11 palloa ja enemmän arvonnassa palloja voittaneen joukkue saa pallojen määrän perusteella palkintonsa. Yksi pallo on kymmenen pisteen arvoinen.

Arvonnan alkaessa Big Brother kutsui asukkaat sohvalle ja asukkaat näkivät arvonnan BB-talon televisiosta. BB-talon tehtävähuoneessa valkoiseen asuun pukeutunut henkilö laittoi joukkueiden pallot arvontamasiinaan, jonka jälkeen arvonta käynnistyi. Yksitellen pallot tipahtelivat masiinasta.

Onni oli Kellarin puolella, sillä masiina arpoi Kellarille kahdeksan palloa Kartanon kolmea vastaan. Kellari siis voitti ja juhli riehakkaasti omalla puolella aitaansa. Kartanon asukkaat olivat vaisuina omalla puolellaan. Arvonnan päätyttyä kartanolaiset kritisoivat arvontaa makuuhuoneesaan. Kartanon asukkaat sanoivat, että pallot aseteltiin masiinaan Kellaria suosivasti, eikä palloja sekoitettu tarpeeksi ennen arvonnan alkamista. Kovimpaan ääneen arvontaa kritisoivat Jonathan, Jonna ja Armi.

Kellarin puolella spekuloitiin, viedäänkö kellarilaisilta palkinto jälleen jollakin verukkeella. Asukkaat yrittivätkin olla tarkkoina, että eivät rikkoisi sääntöjä. Siitä huolimatta Big Brother joutui huomauttamaan mm. päiväkirjahuoneen asioista puhumisesta. Big Brother voi keksiä jonkin sääntörikkomuksen, jolla Kellari ei saa palkintoa ja se mahdollisesti siirtyy Kartanon puolelle.

Palkintotehtävän arvonnassa Kellari sai siis kahdeksan palloa, joka tiesi, että he ansaitsivat 80 pistettä. Big Brotherin julkistaessa tulosta sattui ensin hupaisa virhe, kun BB toimitti taloon jo aiemmin talossa luetun tehtävälapun. Hetkeä myöhemmin asukkaat saivat kuitenkin oikean viestin ja siitä selvisi palkinnot. Bilepaketin arvo oli tällä viikolla 60 pistettä ja sen lisäksi Kellarin asukkaat ottivat terveystuutin lopuilla 20 pisteellä.

Palkintojenjaon jälkeen asukkaat jäivät jännittämään, saako Kellari vihdoinkin voittamansa palkinnon.

Lue tehtävänannot BB-nettisivuilta:
Palkintotehtävä – Boltsit bingossa, pallot platalla
Palkintotehtävä – Boltsit bingossa, virallinen arvonta
Boltsit bingossa -tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.