Big Brother 24/7 -palvelu pimeni tiistai-iltana, syynä tietoliikennevika

Big Brotherin 24/7 -palvelu pimeni teknisen vian vuoksi netissä ja kaapelissa tiistai-iltana. Syy pimenemiseen on tietoliikennevika. Vika saatiin korjattua kello 02:n jälkeen ja 24/7 toimii jälleen normaalisti.

Tiistai-iltana hieman kello 23:n jälkeen Big Brotherin 24/7 -palvelut pimenivät yllättäen. Tietoliikennevian vuoksi BB-talosta ei välity kuvaa ulkomaailmaan netin ja kaapelin 24/7-palveluista ja katsojat näkevät vain sinisen ruudun. Vika ilmeisesti johtuu teleoperaattori Elisan ongelmista. Vian korjauksen kestosta ei ole annettu tietoa.

Ongelmat saatiin ratkaistua, kun katkos oli venähtänyt noin kolmen tunnin mittaiseksi. Lähetys saatiin palautettua 24/7-palveluun noin kello 02:10, jolloin BB-talossa kaikki asukkaat olivat jo nukkumassa. Aamulla ei kerrottu katkokseen liittyen sen tarkempaa syytä. MTV Katsomon asiakkaat voivat kysyä lisää sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jos  asiasta on kysyttävää ja kaapeliasiakkaat voivat ottaa yhteyttä MTV Totalin asiakaspalveluun Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Big Brotherin nettisivut toimivat koko katkoksen ajan ja asiasta tiedotettiin myös Big Brotherin Facebook- ja Twitter-sivuilla.

Päivitykset artikkeliin:

23:30 Big Brother on tiedottanut Facebook- ja Twitter-tileillään, että Katsomon 24/7-palvelussa on tekninen ongelma ja vikaa korjataan. Ongelma koskee kuitenkin myös kaapelin 24/7:aa.

23:44 Big Brotherin nettisivuilla on julkaistu kello 23:38 tiedote, jossa kerrotaan netin ja kaapelin 24/7:ssa olevasta viasta, mutta syytä ei kerrota tai tiedetä. Vikaa korjataan BB-nettisivujen mukaan hartiavoimin.

00:18 Big Brother tiedotti nettisivuillaan kello 00:04, että tietoliikenneyhteydet ovat poikki BB-talolle ja yhteyksiä parhaillaan palautetaan. Lähetys 24/7-palvelussa on ollut nyt poikki yli tunnin.

00:39 Katkos 24/7:ssa jatkuu yhä. Todennäköisesti tietoliikenneongelmat johtuvat operaattorista Espoon alueella. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Elisalla on verkossaan yleistä ongelmaa Espoossa.

00:57 Katkos 24/7:ssa jatkuu yhä. Otsikkoa muokattu ja uutisen tietoja katkoksen syystä tarkennettu.

01:55 Katko 24/7-palveluissa on jatkunut lähes kolme tuntia. Tietoa korjausaikataulusta ei ole.

02:13 Kuva palautui BB-taloon ja lähetys 24/7-palveluissa jatkuu jälleen netissä ja kaapelissa.

02:18 Lisäys uutiseen yhteyksien palaamisesta.

18:52 Lisätty MTV Katsomon ja MTV Totalin asiakaspalvelun yhteystiedot.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.