Palkintotehtävässä testataan tietämystä toisista asukkaista

Kuudennen viikon palkintotehtävässä visaillaan. Tietovisailun kohteena ovat BB-talon asukkaat häkkiaidan molemmin puolin.

Tällä viikolla saadakseen palkintoja asukkailta täytyy löytyä älliä tai edes hyvää muistia. BB-talon joukkueet testaavat toisiaan tietämyksellä tämän vuoden BB-asukkaista. Luonnollisesti kaikkien tavoitteena on bilepakki, mutta riittävätkö pisteet siihen?

Asukkaiden piti keksiä itse kysymykset ja tietää niihin vastauksen. Palkintotehtävässä asukkaiden tuli keksiä kysymykset omalta puolelta annettuihin kategorioihin ja antaa niihin kolme vastausvaihtoehtoa.

Kysymyskategorioihin piti keksiä kysymyksiä, kenelle jokin esine kuuluu, kuka on sanonut tietyn sitaatin, kuka on tehnyt talossa ollessaan jotakin ja kuka ei ole tehnyt tiettyä asiaa talossa. Jokaiseen kategoriaan piti keksiä viisi kysymystä vastausvaihtoehtoineen. Big Brother antoi asukkaille kynät ja papereita, mutta vain tehtävään liittyviä asioita sai kirjoittaa.

Kartanon kysymysten suunnittelu alkoi Nimon ja Jarnon riitelyllä, kun heillä tuli erimielisyyksiä, oliko Nimo sanonut useasti talossa olleessaan "voi Sauli", viitaten BB Extra -juontaja Sauli Koskiseen. Nimo ja Jarno väittelivät kovaäänisesti Kartanon makuuhuoneessa ja lopulta Nimolta meni hermo Jarnon jankkaamiseen. Riita päättyi siihen, että kartanolaiset päättivät hylätä Sauli-kysymyksen.

Pienestä riitelystä huolimatta Kartano sai kysymykset valmiiksi Kellaria nopeammin ja Kartano oli valmis, kun aikaa oli jäljellä vajaa tunti. Kellarilla kysymysten suunnittelu meni yliajalle, sillä Jonna kirjoitti viimeisiä merkintöjä jo ajan päätyttyä. Big Brother joutui jopa kuuluttamaan kahdesti sääntörikkomuskuulutuksen Jonnan kirjoittaessa varastohuoneessa, jonne kysymykset kynineen piti palauttaa.

Kun kysymykset oli palautettu varastohuoneeseen, asukkaat jäivät odottamaan tietokilpailua, joka järjestettäneen tiistaina.

Reilu tunti kysymysten tekemisen päätyttyä Jonna ja Jonathan huomaavat, että heillä oli jäänyt Kellarin pihalle yksi heidän tekemänsä kysymyslappu, joka osoitti suoraan Kartanoon päin. Jonna ja Jonathan pohtivat, oliko joku Kartanon asukkaista nähnyt sen, mutta he eivät olleet varmoja. Siitä he olivat varmoja, että Big Brother ei ollut saanut kaikkia heidän kysymyksiään ja seuraava pohdinnan aihe olikin, miten lappu oli jäänyt pihalle.

Jonnan mielestä lappu oli joka tapauksessa vietävä BB:lle, vaikka sitä ei ehkä voisi käyttää tietokilpailussa. Pian Big Brother kutsuikin Jonnan ja Jonathanin päiväkirjahuoneeseen, jonne kaksikko otti mukaansa unohtuneen lapun. Tultuaan ulos pk-huoneesta, Jonnalla ja Jonathanilla ei ollut mitään tiedotettavaa. Tilanteen jälkeen Jonna ja Jonathan naureskelivat, etteivät he voineet lappua jättää, vaikka he toivat laput tehtävän jälkeen pihalta varastohuoneeseen.

Palkintotehtävä – Viiltävä visailu (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 29.9.2014 kello 22:00: Lisätty tieto Kellarin pihalle unohtuneesta kysymyslapusta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.