Pertti, Andte, Jonna ja Tuulikki valittiin Operaatio syysmyrskyyn

BB-talon asukkaat tekivät perjantaina valinnat ensi viikolla alkavaan Operaatio syysmyrskyyn. Asukkaat valitsivat syysmyrskyyn Pertin, Andten, Jonnan ja Tuulikin.

Big Brother kertoi viime keskiviikkona asukkaille mahdollisuudesta osallistua Operaatio syysmyrskyyn. Vapaaehtoiseen operaatioon saa osallistua korkeintaan neljä asukasta, joiden asukkaiden on itse valittava keskuudestaan. Asukkaat saivat harkinta-aikaa kaksi yötä, jonka jälkeen nimet piti ilmoittaa.

Operaatio syysmyrskyyn valittuja asukkaita ei saanut arpoa, mutta äänestystä olisi ollut mahdollista käyttää. Asukkaat keskustelivat kaikki yhdessä ja myös pienemmissä ryhmissä innokkaasti viime päivien ajan omasta ja muiden halukkuudesta mennä tehtäväalueelle.

Perjantaina tuli valinnan aika asukkaat olivat päätyneet jo iltapäivällä neljään nimeen ja yhteen varasijaan, koska asukkailla on vielä lauantaina mahdollisuus vaihtaa yksi asukas, jos joku valitusta muuttaa mieltään. Asukkaat valitsivat Operaatio syysmyrskyyn meneväksi nelikoksi Pertin, Andten, Jonnan ja Tuulikin, varasijalle jäi Dani.

Big Brother käski illalla asukkaiden julkistaa valintansa, joka olisi siis lähes lopullinen. Miettimisajan päätyttyä Big Brother määräsi yhden Kartanon asukkaan kertomaan asukkaiden valitsemat osallistujat. Tuija sai tämän tärkeän tehtävän ja hän luetteli asukkaiden nimet ja kertoi asukkaiden yhteiset perustelut kullekin valinnalle.

Perusteluita yhdisti ainakin se, että kaikilla valituilla oli palava halu mennä tehtäväalueelle suorittamaan mitä ikinä siellä onkin. Myös kaikkien paluuseen BB-taloon uskotaan. Operaatio syysmyrskyssä tulevat olemaan voimassa omat, kovennetut sääntönsä, joita on noudatettava tinkimättömästi. Lisäksi Big Brotherin antamia tehtävä on suoritettava säntillisesti.

Hinta on kova, jos sääntöjä ei noudata ja suorittaa tehtäviä huonosti. Ensimmäisestä rikkeestä asukas saa varoituksen, toisesta hän joutuu häätöäänestykseen ja kolmannesta rikkeestä asukas poistetaan lopullisesti BB-talosta. Operaatio syysmyrskystä ilman poistamista tai häätöäänestystä selviävä asukas saa kahden viikon koskemattomuuden Big Brotherin nimeämisissä.

Operaatio syysmyrsky alkaa ensi viikolla. Nyt Big Brotheria on jäljellä tasan neljä viikkoa, koska Finaali on perjantaina 14. marraskuuta.

Lue myös:
Operaatio Syysmyrsky, Vapaaehtoisten valinta (BB-nettisivut)
Ensi viikolla alkava Operaatio syysmyrsky kiinnosti asukkaita (15.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.