Rangaistuksia ropisi Kellariin, Jenna ja Dani erotettiin toisistaan

Kellarin bileiden jälkeisenä päivänä palattiin jälleen BB-arkeen ja asukkaat saivat tuta rangaistuksia sääntöjen rikkomisesta. Suurimmat itkut saatiin, kun Big Brother siirsi Danin Kartanon puolelle.

Kellarin asukkaat olivat juhlineet aamuyöhön saakka palkintotehtävässä voittamillaan palkinnoilla. Asukkaat saivat nukkua pitkään, mutta hyvänolontunne ei jatkunut pitkään. Big Brotherin oli nimittäin pakko jakaa jälleen rangaistuksia, koska sääntöjen noudattaminen tuntuu asukkaille olevan täysin ylivoimaista.

Big Brother oli kutsunut asukkaat sohvalle ja Jonathan luki BB:n toimittaman kirjeen. Asukkaat saivat kuulla, että kellarilaiset ovat rikkoneet paljon sääntöjä. He eivät ole liikkuneet häkkiovesta oikeaoppisesti vihreän valon aikana, vaan menneet punaista päin. Lisäksi asukkaita muistutettiin, että Kellarin asukkaat saavat liikkua Kartanon puolella vain köydestä kiinni pitäen. Alkoholin käyttö ei Big Brotherin mukaan ole lieventävä asianhaara sääntöja tulkittaessa.

Rangaistuksena Big Brother määräsi bilepakista ylijääneet tavarat keräämään pois Kellarin puolelta ja lisäksi Dani ja Janne joutuivat vaihtamaan puolta BB-talossa. Dani siirtyy Kellarista Kartanoon hyvän käytöksensä vuoksi, eikä hänen näin ollen tarvitse enää paimentaa muita kellarilaisia. Jotta Kellariin saataisiin enemmän kuria, siirsi Big Brother esimerkillisesti sääntöjä noudattaneen Jannen opastamaan kellarilaisia, kuinka eletään sääntöjä noudattaen.

Danin siirtyminen Kartanoon kirpaisi Jennaa, joka itki heti, kun kuuli rangaistuksesta. Jenna ja Dani ovat olleet hyvin läheisissä väleissä BB-talossa ja peitto on myös heilunut heidän välillä useampana yönä. Danin siirryttyä aidan toiselle puolelle, pari kosketteli toisiaan aidan läpi ja välillä myös he pusuttelivat. Jenna tuntui ottaneen "eron" raskaammin ja Dani tuntui välillä jopa välinpitämättömältä, vaikka yhdessä vaiheessa myös mieheltä nähtiin muutama kyynel.

Jannea ei siirtyminen Kellariin juurikaan hetkauttanut. Sen sijaan osa asuintovereista ei pitänyt tästä järjestelystä. Danin siirtoa Kartanoon pidettiin Kellarissa epäreiluna, eikä etenkään Nimon ja Leylan taholta otettu Jannen tuloa Kellariin ilolla vastaan. Jannen asennetta pidettiin tekopirteänä, josta Nimo ja Leyla keskenään supattelivat. Kellarilaiset marmattivat myös siitä, että heidän mielestään Jonathan luki rangaistuskirjeen ivalliseen sävyyn.

Kellarin asukkaita ärsytti myös se, että bilepakin palautuksen yhteydessä kellarilaiset menettivät siinä tulleet tupakat. Päivää jatkettiin BB-talossa kaksijakoisissa tunnelmissa.

Big Brother -talon sääntöjen noudattaminen (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.