Neljä asukasta häätöäänestykseen - Tuulikki, Jarno, Jonathan ja Janne häätöuhan alle

Keskiviikkona järjestetyissä nimeämisissä neljä asukasta joutui häätöuhan alle. Häätöäänestykseen joutuivat Tuulikki, Jarno, Jonathan ja Janne.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen keskiviikkoisissa nimeämisissä, joissa kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä toisilleen. Ääniharavaksi kolmansissa nimeämisissä nousi Tuulikki, joka keräsi kymmenen nimeämispistettä.

Tuulikki on häätöäänestyksessä neljättä kertaa, eli hän on ollut häätöuhan alla jokaisessa häätöäänestyksessä. Jonathanille häätöäänestys on toinen, mutta Jarnolle ja Jannelle vasta ensimmäinen. Kolmessa ensimmäisessä häätöäänestyksessä ollut Armi välttyi tällä kertaa häätöäänestykseltä.

Ensimmäiset nimeämispisteensä tällä kaudella näissä nimeämisissä saivat Anna ja Dani. Ainoat asukkaat, jotka eivät ole vielä tällä kaudella saaneet yhtäkään nimeämispistettä ovat Kellarin Andte ja Kartanon Tuija.

Asukkaille ei ole kerrottu häätöuhan alla olevia asukkaita. Tänä iltana Armi ja Tuulikki spekuloivat, keiltä he ovat saaneet nimeämispisteitä. Molemmat arvailivat, että he ovat saaneet pisteitä talon nuorisolta ja veikkasivat olevansa itse äänestyksessä. Todellisuudessa kaksikosta vain Tuulikki on häätöuhan alla. Tuulikki kylläkin veikkasi oikein saavansa kymmenen pistettä tällä viikolla.

Häätöäänestys käynnistyi torstain Pääohjelman aikana. BB-talosta häädetään jälleen yksi asukas ensi sunnuntaina.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.