Sauli Koskinen on BB Extran uusi juontaja

Big Brother 2007 -voittaja Sauli Koskinen on Big Brother Extran juontaja kaudella 2014. Sub julkisti asian ensin Facebookissa ja sitten Big Brotherin verkkosivuilla.

Uudesta BB Extran juontajasta annettiin ensin vihjeitä Facebookissa viime viikon loppupuolelta alkaen. Lopulta uuden juontajan nimi paljastettiin tämän viikon tiistaina ja arvoitusten takaa paljastui BB-voittaja Sauli Koskinen.

Sauli voitti Suomen kolmannen Big Brotherin vuonna 2007. Alkuperäisasukkaana taloon tullut Sauli vietti BB-talossa kaikkiaan 97 päivää. Big Brotherin jälkeen Saulia on nähty mm. juonto- ja mediaprojekteissa, joista tunnetuin luultavasti on Ilta-Sanomien BB-tutka, jossa Sauli kommentoi BB- ja muita viihdeaiheita yhdessä toimittaja Katri Utulan kanssa.

Töiden ulkopuolella Sauli muistetaan suhteestaan yhdysvaltalaisen pop-tähti Adam Lambertin kanssa. Etenkin iltapäivälehdet nostivat parin isoihin otsikoihin. Saulin ja Adamin suhde päättyi viime vuonna.

Uudesta Extra-juontajan pestistään Sauli on innoissaan. Subin nettisivuilla Sauli toteaa, että on mahtavaa ottaa tällainen haaste vastaan. Uusille BB-asukkaille Sauli ei anna ihmeempiä vinkkejä, kunhan vain toteaa, että asukkaiden kannattaa olla BB-talossa oma itsensä, olla rento ja kuunnella, mitä Isoveljellä on sanottavaa.

Omien sanojensa mukaan Sauli ei enää suostuisi asukkaana palaamaan BB-taloon. Hänen osaltaan BB-talo on nähty, sanoo Sauli BB-nettisivuilla. Saulin mielestä talolla ei olisi hänelle enää mitään uutta annettavaa.

Big Brother Talk Show'n juontajana jatkaa kokenut Mari Sainio, jonka pesti julkistettiin jo muutama viikko sitten. Mari ottaa uuden juontajan tyytyväisenä vastaan. Kokeneempana kollegana Mari sanoo BB-nettisivujen haastattelussa että on aivan ihanaa saada Sauli Extran juontajaksi. BB-nettisivujen mukaan Mari uskoo, että Sauli osaa välittää katsojille niitä tunteita, joita Extrassa pitääkin välittää.

Juontajapesti on Saulille ensimmäinen niin BB Extrassa kuin yleensäkin suorassa lähetyksessä. Aiemmin Saulia on nähty televisiossa nauhoitetuissa ohjelmissa, joissa mm. katsottu Youtubessa olevia viraalivideoita. Marille tuleva BB-kausi on jo neljäs.

Extran ja Talk Show'n juontajat nähdään ensimmäisen kerran ruudussa syksyllä, kun Suomen kymmenes Big Brother käynnistyy Subilla.

Lue myös:
Mari Sainio jatkaa Talk Show'n juontajana, Extran juontaja paljastetaan myöhemmin (5.6.2014)
Saulin BB-asukasprofiili kaudella 2007

BB-nettisivujen uutiset uudesta BB Extra -juontajasta (MTV.fi 17.6.2014):
Big Brother Extran juontaja Sauli Koskinen: En enää menisi takaisin taloon
Big Brother -juontaja Sauli Koskinen: Kesäksi Suomeen
VIDEO: Big Brother Talk Show -juontaja Mari Sainio arvioi Sauli Koskisen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.