Viimeinen viikkotehtävä huipentui rohkeustestiin - Andtea huiputettiin

BB-talo heräsi perjantaina viimeiseen päivään tämän kauden Big Brotherissa. Viimeinen päivä tiesi myös viimeisen viikkotehtävän päättymistä, johon osallistui rohkein asukas.

Aamulla asukkaat herätettiin musiikin tahtiin viimeiseen aamuun. Päivä käynnistyi samaa rataa kuin aikaisemmatkin päivät, asukkaat jakautuneena kahteen leiriin. Puheenaiheetkin olivat kutakuinkin samoja kuin edellisinä päivinä.

Viikkotehtävä päättyi yhden asukkaan suoritukseen Finaalipäivänä, kuten asukkaat tiesivätkin. Tällä kertaa heidän piti valita talon rohkein asukas suorittamaan tehtävää. Ennen valintaa asukkaat eivät tienneet, millaisen tehtävän he joutuvat suorittamaan. Kaikki olisivat halunneet osallistua tehtävään, joten päätettiin järjestää äänestys.

Äänestyksessä jokainen asukas antoi äänen yhdelle asukkaalle. Jennalle äänensä antoivat Jenna itse, Jonathan ja Tuija, Andtea äänestivät Pertti, Jussi K., Joonas ja Andte itse, Annan ääni meni Jonathanille. Andten ääntä Jenna ja Jonathan eivät "kuulleet", niinpä he ehdottivat kivi-paperi-sakset -peliä osallistujan ratkaisemiseksi, koska äänet menivät tasan, koska Andten ääntä ei huomioitu.

Andte kuitenkin voitti KPS:n ja hän pääsi suorittamaan BB-talon viimeistä tehtävää. Andten piti toimia puukonheittäjän avustajana muiden asukkaiden seuratessa terassilta. Tehtävässä Andten piti mennä pyörivälle seinälle, johon puukonheittäjän piti heittää puukkonsa. Tai niin Andtelle uskoteltiin, sillä yhtään puukkoa ei levyyn lehtänyt.

Aina, kun puukonheittäjä "heitti", löi levyä pyörittäneet henkilöt lusikalla levyyn. Andten silmät olivat peitettynä suorituksen aikana, mutta muut asukkaat näkivät, mitä oikeasti tapahtui. Asukkaat naureskelivat, mutta eivät paljastaneet ennen tehtävän loppua sen todellista luonnetta. Yhdessä vaiheessa Anna heitti terassilta, että "nyt meni läheltä".

Tehtävän päätyttyä asukkaat olivat saaneet päätökseen viimeisen viikkotehtävänsä. Tämän jälkeen asukkaat alkoivat valmistautua iltaan ja BB-Finaaliin. Asukkaat pakkailivat tavaroitaan ja myöhemmin Big Brother käski asukkaiden viedä tavaransa varastohuoneeseen. Pikku hiljaa asukkaat alkoivat laittaa myös itseään iltaa varten.

Tunnelma oli pitkästä aikaa seesteinen BB-talossa ja alkoi etäisesti muistuttaa Finaalitunnelmaa, kun Finaalilähetykseen alkuun on enää vajaat kolme tuntia.

Big Brother 2014 päättyy tänään Finaaliin!

BB Extra tänään Subilla kello 19:05 - 19:30
Big Brother 2014 Finaali tänään Subilla kello 21:00 - 23:30

Lue myös:
Viimeinen viikkotehtävä alkoi sörsselien siirtämisellä
Finalistit saivat kirjeet läheisiltään, viikkotehtävässä piti muistaa sanoja
Asukkaiden luonteita arvioitiin huonolla menestyksellä viikkotehtävässä, palkintona koruja
Herneitä ammuttiin katapultilla, muisteluhuone avautui

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.