Big Brotherin uudet nettisivut avattiin, BB-sisältöä tulossa myös Suplaan

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Big Brotherin uudet, viralliset nettisivut avattiin viikonloppuna. Vielä keskeneräiset sivut sisältävät aikaisemmin Nelosen sivuilla julkaistut uutiset ja sosiaalisen median julkaisuja. Tiistaina julkistettiin tietoja myös Suplan BB-sisällöstä.

Suomen Big Brotherin koti verkossa kauden aikana on tuttuun tapaan osoittessa www.bigbrother.fi. Virallisille BB-sivuille päivitetään BB-uutisia ja kauden alettua sinne saadaan tiedot asukkaista ja muusta tämän kauden Big Brotheriin liittyen.

Viime perjantaina julkaistut sivut näyttävät keskeneräiseltä niin sisällön kuin visuaalisen ilmeen osalta. Sisältöpuutteet ovat ymmärrettäviä, sillä täydellä teholla sivut pääsevät toimintaan vasta kauden alettua, mutta ulkoasussa on parantamisen varaa. Ainakin nykyisellä sisällöllä ulkoasu näyttää tietokoneella katsoen huonolta, puhelimellä katsoen sivut eivät näytä niin pahalta.

Tiistaina Big Brotherin verkkosivut kertoivat, että Suplassa käynnistyy Big Brother -aiheinen podcast 1.9.2019 alkaen. Podcastissa puidaan BB-talon tapahtumia tuoreeltaan torstaista sunnuntaihin aina tv-lähetysten jälkeen. Torstaista lauantaihin podcastissa vierailee myös mm. tuotannon henkilökuntaa, artistivieraita ja entisiä BB-asukkaita.

Suplan podcastiä vetävät Radio Rockin Paula "Paukki" Rinta-Kanto ja Loopin Joonas Vuorela.

Suplan BB-podcast syventyy Big Brother -talon tapahtumiin (BB-nettisivut 20.8.2019)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.