Big Brother 2020 alkaa 6. syyskuuta!

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Tämän vuoden Big Brotherin aloituspäivä on selvillä. Suomen 12. Big Brother alkaa 6. syyskuuta Nelosella ja Ruudussa.

Aloituspäivä julkaistiin maanantaina Big Brotherin sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagramissa. Big Brother 2020 Kickoff nähdään Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 6. syyskuuta, joka on viikkoa myöhemmin kuin vuosi sitten. Tänä vuonna Big Brother on kaksi viikkoa pidempi, eli se kestää 12 viikkoa. Tarkalleen Big Brother kestää 85 päivää, joten finaali on näin ollen sunnuntaina 29. marraskuuta.

Big Brotherin tv-kanavana on tänä vuonna ainoastaan Nelonen, jossa BB-lähetyksiä nähdään joka päivä. Viime vuonna mukana ollut Jim jää tänä vuonna pois. Maanantaisin, tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin lähetykset nähdään Nelosella kello 21.30, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22.00 sekä sunnuntaisin kello 21.00, kertoo Big Brotherin Facebook.

Ruudussa nähdään tuttuun tapaan maksullinen 24/7-palvelu, jossa voi seurata BB-talon tapahtumia suorana lähetyksiä ympäri vuorokauden. Tapahtumia 24/7-palvelussa voi seurata normaalilla Ruutu+ -tilauksella, mutta tv-lähetyksiä voi katsoa Ruudusta maksutta.

Juontajat BB:hen julkistettiin jo toukokuussa, kun kerrottiin, että Elina Kottonen, Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen jatkavat BB-juontajina. Elina juontaa sunnuntain suorat lähetykset ja Kimmo ja Alma arkipäivien koostelähetykset. Juontajat ovat vahvasti esillä myös Big Brotherin mainoskampanjassa, joka on käynnistynyt sosiaalisessa mediassa ja Nelonen Median tv-kanavilla (katso videot artikkelin lopussa).

Tämän vuoden BB-talon sijaintia ei ole vielä paljastettu. Viime vuoden lopussa kerrottiin, että viime vuonna kauppakeskus Redissä sijainnut BB-talo olisi purettu, eikä jatkoa ainakaan siellä BB-talolle olisi. Keväällä kuitenkin huhuiltiin ainakin BB Plazalla, että talo tulisi sittenkin Rediin, mutta tähän ei ole saatu vahvistusta. Nelonen paljasti uuden kauden julkistuksen yhteydessä viime huhtikuussa, että BB-talon suunnittelevat Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin koulutusohjelman maisterivaiheen opiskelijat.

Big Brother nähdään syksyllä toista kertaa Nelonen Median kanavilla, kun se aikaisemmin nähtiin MTV:n Sub-kanavalla kymmenen kautta. Big Brotherin Nelonen Medialle tuottaa Endemol Shine Finland Oy.

Katso BB-mainokset:

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👁6.9.👁

Henkilön Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi) jakama julkaisu


Lähde:
Big Brother Suomi Instagram. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.


Lähde:
Big Brother Suomi Facebook. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.