Elina, Kimmo ja Alma jatkavat BB-juontajina myös syksyllä 2020

Kimmo, Elina ja Alma jatkavat BB-juontajina myös syksyllä 2020. Kuva: © 2019 Jan Lönberg / Nelonen Media.
Kimmo, Elina ja Alma jatkavat BB-juontajina myös syksyllä 2020. Kuva: © 2019 Jan Lönberg / Nelonen Media.

Tulevan syksyn Big Brotherin juontajakuviot pysyvät ennallaan. Syksyllä 2020 Big Brotherin 12. kauden juontajina nähdään Elina Kottonen, Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen viime kauden tapaan.

Nelonen julkisti kesän ja syksyn 2020 ohjelmiston maanantaina ja samassa yhteydessä paljastuivat myös syksyn Big Brotherin juontajat. Juontajien osalta jatketaan samalla kokoonpanolla kuin viime kaudella.

Elina Kottonen jatkaa sunnuntain suorien lähetysten juontajina, jolle on luvassa peräti viides kausi BB-ohjelmien juontajana Suomessa. Viime kauden lisäksi Elina juonsi BB Extraa ja Talk Show'ta Subilla vuosina 2010-2012. Elinalle tulee kiireinen syksy, sillä hän juontaa Heikki Paasosen kanssa Nelosella myös Voice of Finlandin suoria lähetyksiä, jotka siirtyivät koronan takia tältä keväältä ensi syksyksi.

Arkipäivien koostelähetykset ovat tuttuun tapaan Kimmo Vehviläisen ja Alma Hätösen vastuulla. Kimmo ja Alma ovat tuttuja myös Nelonen Median radiokanavilta Aito Iskelmältä ja HitMixiltä. Viime kaudella koosteet nähtiin maanantaista lauantaihin 1,5-tuntisina lähetyksinä. Viikkolähetyksissä oli päiväkoosteen lisäksi mukana suora studio-osuus, jossa nähtiin julkkisvieraita, entisiä ja nykyisiä BB-asukkaita ja Big Brotherin työryhmän jäseniä.

Oletettavasti viikkolähetysten konsepti jatkuu samanlaisena kuin viime syksynä, vaikka asiaa ei Nelosen tiedotteessa kerrotakaan. Se tiedetään, että viikkolähetykset tulevat maanantaista lauantaihin Neloselta ja juontajakaksikko vetää lähetyksiä vuoropäivin. Juontajien lisäksi muuta tuotantoryhmää ei ole vielä julkistettu.

BB-talon sijaintia ei ole vielä paljastettu, mutta sen suunnittelevat Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin koulutusohjelman maisterivaiheen opiskelijat. Suunnitteluryhmässä on jäseniä kymmenestä eri maasta, kertoo Nelonen. BB Plazan keskustelupalstalla on huhuttu BB-talon sijaitsevan sittenkin kauppakeskus Redissä, vaikka viime syksynä uutisoitiinkin, että viime kauden talo Redissä on purettu.

Uusi BB-kausi nähdään ensi syksynä Nelosella ja Ruudussa. Kausi kestää 12 viikkoa, joka on kaksi viikkoa pidempi kuin viime kausi.

Lähteet:
Nelonen Median kesän ja syksyn 2020 ohjelmisto on nyt julki! (Nelosen tiedote 18.5.2020)
BB Plaza (lue ketjua eteenpäin linkitetystä kohdasta eteenpäin)

Lue myös:
Big Brother 2020 nähdään syksyllä - Uusi kausi Nelosella ja Ruudussa! (8.4.2020)
Nelonen: Big Brotherin asukashaku kasvatti suosiotaan - Viime kauden lukemat rikki heti alkuunsa (5.5.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.