Viisi vakiovierasta kauden päivittäislähetyksissä - Perjantaisin erityinen nimeämislähetys

Nelosen ja Ruudun logot. Kuva: © Nelonen Media.
Nelosen ja Ruudun logot. Kuva: © Nelonen Media.

Alkavan kauden BB-ohjelmissa nähdään peräti viisi vakiovierasta, kun päivittäislähetykset käynnistyvät ensi viikolla. Kaksi entistä BB-asukasta, tuttu erityisasiantuntija ja kaksi Lauraa ovat resepti tämän kauden lähetyksiin. Syksyn uutuutena ovat perjantaiset nimeämislähetykset.

Näyttäisi siltä, että tulevana syksynä Big Brotherin päivittäislähetyksissä käytetään pitkälti vain vakiovieraita, joita on viisi. Vakiovieraista viime kaudesta ainoana jatkaa Kim Sainio, joka Nelosen verkkosivujen mukaan jatkaa suorien mielipiteidensä kertomista katsojien iloksi tai harmiksi. Kesällä spekuloitu Kimin siirtyminen BB:n pääohjaajaksi ei siis toteudu.

Muita vakiovieraita syksyllä ovat viime kauden BB-voittaja Jasmiina ja todellinen BB-konkari Niko S. Jasmiinalla oli viime kaudella vaikuttava kasvutarina, joka huipentui tiukkaan finaalikamppailuun Akin kanssa. Viime kaudella Jasmiina oli mielipiteitä jakava asukas, jota joko fanitettiin tai vihattiin.

Niko S. on ollut mukana Big Brotherissa asukkaana kolmella eri kaudella, joista parhaimmillaan Julkkis-BB:ssä 2013 hän sijoittui toiseksi. Julkisuuteen Niko S. kuitenkin nousi viinilasin heitostaan BB-talossa vuonna 2008, jolloin hänet poistettiin talosta kesken kauden väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Kaudella 2010 Niko S. oli talossa sala-asukkaana neljän muun aikaisemman kauden asukkaan kanssa, mutta Niko S. ei onnistunut pääsemään varsinaiseksi asukkaaksi ja hänet häädettiin viikon jälkeen talosta.

Muina päivittäislähetyksen vakiovieraina nähdään Laura Haimila ja Laura Friman. Juontaja, toimittaja, manageri ja somevaikuttaja Haimila on juontanut mm. radio NRJ:llä ja tällä hetkellä hän toimii muusikko Sannin managerina. Somevaikuttaja, kirjailija ja toimittaja Friman on kirjoittanut mm. Imagelle ja Helsingin Sanomille ja hän on juontanut Radio Helsingissä. Friman on kirjoittanut elämäkertoja rap-yhtye JVG:stä ja artisti Saara Aallosta.

Ilmeisesti vakiovieraita nähdään viisi kertaa viikossa, sillä perjantait on pyhitetty nimeämisille. Perjantain lähetyksessä keskitytään Nelosen mukaan pelkästään edellisen päivän tapahtumiin ja lähetyksessä selviää, ketkä asukkaista joutuvat häätöäänestykseen ja miten nimeämispisteet ovat jakautuneet.

Sami Kurosen ja Janni Hussin juontamat Big Brotherin päivittäislähetykset nähdään Nelosella kuudesti viikosta maanantaista perjantaihin kello 21 ja lauantaisin kello 22.05. BB-viikko huipentuu tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 21.00, jolloin Anni Ihamäen juontamissa suorissa häätölähetyksissä kerrataan viikon parhaat palat ja häädetään BB-talosta yksi tai useampi asukas.

BB-kokonaisuuden täydentää tietenkin 24/7-palvelu, josta voi seurata Big Brotheria ympäri vuorokauden sunnuntaista lähtien. BB 24/7 on katsottavissa Ruutu+ Urheilu -paketissa, joko mainoksilla tai ilman. Myös tällä kaudella on käytössä kaksi kuvafeediä, jotka avautuivat Ruutuun jo torstaina ja tällä hetkellä niissä on nähtävissä animoitu BB-logo. Kuvayhteys BB-taloon aukeaa hetkeä ennen Kickoffin alkua ensi sunnuntaina.

Big Brother 2022 starttaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 4.9.2022 kello 21.00.

BB-lähetykset kaudella 2022:

Kickoff su 4.9.2022 klo 21.00-23.00
Päivittäislähetykset (koosteet) 5.9.2022 alkaen ma-pe klo 21.00-22.35, la klo 22.05-23.40
Häätölähetykset 11.9.2022 alkaen su klo 21.00-22.35

Lähde: Nelonen

Lue myös:
Kolmivaiheinen BB-kausi alkaa sunnuntaina - BB-talossa on paikkoja sopimiseen ja juonitteluun (1.9.2022)
Peli kovenee Big Brotherissa - Asukkaat häätävät myös toisiaan tulevana syksynä (10.8.2022)
Video: Big Brotherin uusi tunnari on julkaistu (25.7.2022)
Uudistuva Big Brother 2022 sai uudet juontajat – Kausi käynnistyy 4. syyskuuta (17.6.2022)
Ruutu+:n hinnoittelu muuttui kesäkuussa, BB 24/7 mukaan vain kalleimpiin paketteihin (8.6.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.