Nimeämiset nähdään vasta lauantain lähetyksessä, ei näytetä livenä tällä kaudella

Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brotherin tämän kauden nimeämisiä ei näytetä viime kauden tapaan suorana 24/7-palvelussa. Nimeämiset perusteluineen näytetään vasta lauantain päiväkoosteessa.

Vuoden 2020 Big Brotherin kauden ensimmäiset nimeämiset pidettiin tänään perjantaina. Nimeämisiä ei nähty suorana 24/7-palvelussa, eikä niitä nähdä BB-nettisivujen mukaan koko kaudella suorana talosta.

Perjantain viikkolähetyksessä Nelosella kerrottiin viikonlopun aikataulusta tarkemmin. Nimeämiset näytetään lauantain BB-lähetyksen yhteydessä ja samassa lähetyksessä käynnistyy myös häätöäänestys. Häätöäänestykseen nimetyt asukkaat julkistetaan katsojille kello 21 alkavan lähetyksen alussa, jolloin käynnistyy myös häätöäänestys. Asukkaille häätöäänestykseen joutuvat asukkaat suoran lähetyksen lopussa taloyhteydessä.

Tänään pidetyt nimeämiset käytiin perinteiseen tapaan. Asukkaat antavat kaksi pistettä sille asukkaalle, jonka haluaa eniten ulos talosta ja yhden pisteen sille asukkaalle, jonka haluaa toiseksi eniten ulos talosta. Eniten pisteitä saaneet asukkaat joutuvat häätöäänestykseen. Ensin kävivät nimeämässä BB-mökin asukkaat kukin vuorollaan ja sitten oli BB-talon asukkaiden vuoro.

BB-nettisivuilla julkaistun uutisen perusteella tällä viikolla nimeämisiin ei liity mitään erikoiskäännettä. Nelosella kerrottiin Big Brotherin perjantain viikkolähetyksessä, että häätöäänestykseen joutuu yksi asukas talosta ja yksi asukas mökistä, joista toinen häädetään sunnuntaina. Voi tosin olla, jos pisteet menevät tasan, voi jommasta kummasta tai molemmista joutua useampikin häätöuhan alle.

Julkaisemme nimeämisten tulokset lauantain viikkolähetyksen jälkeen sivustollamme, kun tuotanto on ne ensin virallisesti julkistanut ja häätöäänestys on käynnistynyt.

Ensimmäiset nimeämispisteet on annettu – näin homma hoituu tänä vuonna (BB-nettisivut 11.9.2020)

Lue myös:
Häätöäänestys käynnistyy vasta lauantaina (7.9.2020)

Artikkelia päivitetty 11.9.2020 kello 23.38: Korjattu tietoa nimettyjen asukkaiden julkistamisesta, johon oli tullut lisätietoa perjantain BB-viikkolähetyksessä.

Artikkelia päivitetty 11.9.2020 kello 00.16: Lisätty tieto häätöäänestykseen joutuvien asukkaiden määrä talosta ja mökistä.


Tulosta   Sähköposti