Mia, Aleksi, Milena ja Reeo kahdeksanteen häätöäänestykseen - Raskas päätös neuvotteluhuoneessa

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kahdeksas häätöäänestys käynnistyi perjantaina. Häätöäänestykseen joutuivat Mia, Aleksi, Milena ja Reeo.

Torstaina BB-talossa järjestettiin tuttuun tapaan nimeämiset. Kaikki asukkaat saivat nimetä toisiaan, mutta nimeämiskilpailuun eivät saaneet osallistua Reeo ja Miikka. Päällikkö Laura oli evännyt kaksikolta oikeuden nimeämiskilpailuun osana vihjeen ostamista kauppatehtävään keskiviikkona. Laura oli päällikkönä suojassa nimeämisiltä jo toista viikkoa putkeen.

Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Mia, Aleksi, Milena ja Heidi. Nimeämiskilpailun voittaneet Mia ja Heidi pääsivät neuvotteluhuoneeseen valitsemaan, kenet he pelastavat häätöäänestykseltä. Tilanne oli kiperä, koska heistä molemmat oli joutumassa häätöuhan alle. Pitkien ja tunteikkaiden keskustelujen jälkeen Mia ja Heidi päättivät pelastaa Heidin ja laittaa hänen tilalleen Reeon.

Neuvotteluhuoneessa Mia ja Heidi miettivät useaa eri vaihtoehtoa, mitä tehdä. Tietysti kumpikin olisi halunnut pelastaa itsensä, mutta vain yhden sai pelastaa. Toisena vaihtoehtona palloteltiin, että valitaan joku muu kuin Heidi tai Mia. Jokerivaihtoehtona oli vielä se, ettei tehdä mitään muutoksia nelikkoon, mikä ilmeisesti olisi ollut sallittua. Tällaista ei kielletty ainakaan koostelähetyksen mukaan.

Pitkälliset neuvottelut menivät tunteisiin ja Mia nyyhkytti neuvotteluhuoneen sohvalla. Heidi tuli lohduttamaan Miaa sohvalle, jolloin myös naisten lopullinen päätös syntyi. He olivat jo jonkin aikaa pohtineet ja sitten he toteuttivat, että Heidi pelastetaan häätöäänestykseltä. He olivat sopineet, että jos Heidi pelastetaan, Mia saa valita asukkaan hänen tilalleen. Sama olisi ollut, jos tilanne olisi ollut toisin päin.

Raskain mielin Heidin kuva otettiin pois häätörivistä ja tilalle tuli Reeon kuva. Heti neuvotteluhuoneesta tultuaan Heidi ja Mia olivat allapäin ja Heidi meni purkamaan tuntojaan Lauran kanssa ja Mia Aleksin kanssa. Kumpikaan ei selvästi ollut täysin tyytyväinen tehtyyn päätökseen ja etenkin Miaa ärsytti suuresti, ettei hän saanut puhua asiasta ennen kuin häätöäänestykseen joutuneet kerrotaan asukkaille.

Häätöäänestys on nyt käynnissä ja sunnuntaina BB-talosta häädetään jälleen yksi asukas. Asukkaille kerrottaneen häätöuhan alla olevat asukkaat lauantaina.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Mia ja Heidi voittivat nimeämiskilpailun - Reeo ja Miikka eivät saaneet osallistua (6.10.2022)

Artikkelia on päivitetty 7.10.2022 kello 23.55: Uutista päivitetty lisätiedoilla neuvotteluhuoneen tapahtumista.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.