BB-kauden ensimmäinen rangaistus jaettu - Sini, Ella ja Sasa pesemään mökkiläisten pyykit

Mökkiläisten vaatteiden tutkailua ja lajittelua. Kuva: © Nelonen Media.
Mökkiläisten vaatteiden tutkailua ja lajittelua. Kuva: © Nelonen Media.

Tämän vuoden Big Brotheria ei ole käyty vielä viikkoakaan, kun asukkaille jouduttiin antamaan ensimmäinen rangaistus. Sini, Ella ja Sasa ovat rikkoneet lukuisia sääntökohtia heti ensimmäisellä viikolla.

Big Brother oli kutsunut asukkaat sohvalle perjantaina päivällä. Asukkaat saivat postia, jossa heille ilmoitettiin, että tänään on vuorossa viikkosiivous. Samassa yhteydessä Big Brotherilla oli myös ikävempiä uutisia: osa asukkaista oli syyllistynyt sääntörikkeisiin.

Asukkaille kerrottiin, että vakavimmat sääntörikkeet olivat nimeämisistä puhuminen, juonittelu, kuiskaaminen, mikrofonilla leikkiminen ja BB:n ohjeiden noudattamatta jättäminen. Sääntörikkomuksiin olivat syyllistyneet Sini, Ella ja Sasa.

Rangaistuksena kolmikko joutuvat lajittelemaan, pesemään, kuivaamaan ja viikkaamaan BB-mökin asukkaiden likapyykit. BB-talon asukkaat eivät saa pestä omia pyykkejään liinavaatteita ja kylpytakkeja lukuun ottamatta ennen kuin mökin asukkaiden vaatteet on pesty. Liinavaatteet ja kylpytakit toimitetaan pesulaan pestäväksi ja asukaat saavat puhtaat tilalle.

Sini, Ella ja Sasa ottivat rangaistuksensa rauhallisesti, eikä suurta porua syntynyt. Rangaistuksen suorittamisen yhteydessä talon asukkaat pääsivät tutustumaan mökkiläisten vaatteisiin ja olohuoneessa spekuloitiin, millaiset ihmiset niitä käyttävät. Esimerkiksi Kristiinan pienen koon vaatteet hämmästyttivät, kuka niin pieniä voisi käyttää. Niitä epäiltiin jopa vauvan vaatteiksi Likapyykistä löydetyt ruskeat raidat miesten alushousuissa eivät aiheuttaneet hurraa-huutoja.

Rangaistusta suorittanut kolmikko alkoi epäillä pyykkejä lajitellessaan, ettei ne olleet oikeiden asukkaiden pyykkejä. Etenkin Sini oli sitä mieltä, että BB vain trollaa asukkaiden kustannuksella ja vaatteet on tuotu taloon jostain kierrätyskeskuksesta. Rangaistusta kuitenkin suoritettiin tunnollisesti, koska niin oli käsketty.

Muut asukkaat alkoivat siivota BB-taloa ja odottamaan omaa pyykkivuoroaan. Iltapäivällä asukkaita odottaa myös kauden ensimmäiset nimeämiset.


Tulosta   Sähköposti