Lautalla Lemmenjoelle kryptovaluuttaa louhimaan

Asukkaat lautalla matkalla Lemmenjoella. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat lautalla matkalla Lemmenjoella. Kuva: © Nelonen Media.

Kolmannella viikolla asukkaat pääsevät matkustamaan Lemmenjoelle kryptovaluuttaa louhimaan. Kauppatehtävä alkoi pitkällä lauttamatkalla.

Big Brother antoi esimakua uudesta viikosta Sannille ja Samille, jotka olivat sunnuntaina selvinneet häätäänestyksestä. Sanni ja Sami passitettiin häätölähetyksen jälkeen häätöhuoneesta BB-talon pihalle, jossa he yöpyivät. Kaksikolla oli pihalla teltta, retkeilyvaatteet ja ruokaa.

Muut asukkaat viettivät sunnuntain loppuillan sekä maanantaiaamun sisätiloissa pääsemättä pihalle. Tämä otti koville etenkin Jasmiinalle, joka oli täysin hermona paitsi siitä, ettei päässyt tupakalle, niin myös siitä, että hän oli tiedoton häätöäänestyksen tuloksesta. Taloon ei kerrottu, kuka häätöuhan alaisista joutui häädetyksi.

Talossa olleet asukkaat epäilivät Sannin ja Samin olevan pihalla ja epäilykset vahvistuivat, kun Big Brother tiedotti uudesta kauppatehtävästä maanantaina. Asukkaiden tehtävänä on louhia kryptovaluuttaa Lemmenjoella, jonne he matkustavat tänään. Matkaa varten Big Brother toimitti varastohuoneeseen retkeilyvarusteet jokaiselle asukkaalle.

Aamupäivän kääntyessä päiväksi kohtasivat vihdoin muut asukkaat Samin ja Sannin. Terassin ovet avautuivat ja suurin osa asukkaista ryntäsi pihalle halaamaan häädöstä selvinnyttä kaksikkoa. Sunnuntai-illasta lähtien kärttyisänä ollut Jasmiina ei ottanut ilolla vastaan tietoa, että hänen läheiseksi kaveriksi tullut Minna ei ollut enää talossa. Hetken märehdittyään, meni myös Jasmiina tervehtimään Samia ja Sannia.

Kärttyinen Jasmiina ei ollut tyytyväinen Minnan häädöstä. Kuva: © Nelonen Media.
Kärttyinen Jasmiina ei ollut tyytyväinen Minnan häädöstä. Kuva: © Nelonen Media.

Kun kaikki asukkaat oli saatu retkeilyvarusteineen pihalle, lähetti Big Brother asukkaille postia. Nyt oli aika aloittaa matka Lemmenjoella. Asukkaat matkustavat lautalla Kryptolaaksoon, jonne olisi tarkoitus saapua auringonlaskuun mennessä. Edessä on pitkä matka pienellä lautalla BB-talon tehtäväalueella.

Asukkaiden on pysyttävä matkan ajan lautalla. Matka edistyy vain, kun kaikki asukkaat ovat lautalla. Asukkailla on käytössään tehtäväalueen vessa ja päiväkirjahuone, mutta jokainen käynti näissä keskeyttää matkan. Lautta koostuu kolmesta kuormalavasta, jonne 14 asukkaan on mahduttava.

Vielä ei ole tiedossa, miten kryptovaluuttaa louhitaan, kuinka paljon asukkailla on aikaa suorittaa tehtävää ja kuinka paljon kauppa-aikaa on mahdollista saada. Viime viikolla asukkaat ansaitsivat ostossekunteja 48 tunnin tehtävästä 114 sekuntia, eli minuutin ja 54 sekuntia aikaa BB-valinnassa käymiseen. Ainakin sunnuntain häätölähetyksessä annettiin ymmärtää, että asukkaat viettävät seuraavat päivät raikkaassa ulkoilmassa.

Matka kohti Lemmenjokea käynnistyi keskustellen erilaisista aiheista. Kaikkein kärsimättömin oli Jasmiina, joka jo noin kahden tunnin matkustamisen jälkeen kysyi, kuinka paljon on matkaa jäljellä ja vaati taukoa. Toistaiseksi asukkaat ovat selvinneet muutamalla vessa- ja pk-huonetauolla, mutta Big Brother joutui jo hoputtamaan asukkaita liikkeelle, sillä matkaa on vielä paljon jäljellä.

Aika näyttää, missä vaiheessa asukkaat saavuttavat määränpään ja pääsevät louhimaan itselleen valuuttaa.

Minna häädettiin toisena BB-talosta - Sami ja Sanni passitettiin pihalle (19.9.2021)


Tulosta   Sähköposti