Maiju häädettiin seitsemäntenä BB-talosta - Samille ja Samirille salatehtävä

Video: Maiju häädettiin seitsemäntenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Joukkuekisaviikon päätteeksi BB-talosta häädettiin punaisen joukkueen asukas sunnuntaina. Seitsemäntenä talosta häädettiin Maiju ja häädöltä selvinneet Sami ja Samir saivat salatehtävän häätöhuoneessa.

Asukkaat ovat eläneet koko viikon joukkueissa ja torstaina selvisi, että punaisen joukkueen asukkaita joutuu häätöäänestykseen heidän hävittyään viikkokilpailun. Anssin voitettua nimeämiskilpailun perjantaina, hän sai pelastaa kaksi asukasta häätöäänestykseltä. Se, että Anssi pelasti Pekan, ei yllättänyt ketään, mutta se, että hän pelasti Villen ja jätti itsensä häätöäänestykseen, olivat yllätyksiä.

Näin ollen viisi asukasta joutui häätöäänestykseen. Häätöuhan alla ovat Jasmiina, Anssi, Sami, Maiju ja Samir, joista Jasmiina jännitti kaikkein koviten illan häätötuloksia. Sunnuntaina asukkaiden ajatuksia saatiin kuitenkin vietyä muualle, kun punainen joukkue voitti lauantain kuvakisan ja pääsi katsomaan tehtäväalueella musiikkishow'ta herkkujen kera ja sininen joukkue siivoamaan pihaa.

Ilta huipentui tuttuun tapaan suoraan lähetykseen. Häätölähetyksessä päästettiin ensin turvaan kaksi eniten ääniä saanutta asukasta, kun häätölähetystä oli kulunut reilut puoli tuntia. Turvassa olivat tällä kertaa Anssi ja Jasmiina. Kolme häätöäänestyksessä jäänyttä Sami, Maiju ja Samir jatkoivat vielä taisteluaan talossa pysymisestä.

Jasmiina oli jälleen epäuskoinen ensimmäisenä turvaan jäämisestään Anssin kanssa. Maiju valoi uskoa Jasmiinaan, että häätöäänestys oli hänen kohdaltaan ohi tässä vaiheessa, eikä hänen tarvinnut enää jännittää. Anssinkin uhkapeli kannatti, vaikkei hän pelastanut itseään perjantaina. Suorassa häätölähetyksessä Anssi vielä vakuutteli, ettei kysessä ollut peliliike jättää itsensä pelastamatta.

Äänestysajan lopussa kolme vähiten ääniä saanutta siirtyivät totutusti häätöhuoneeseen, jossa häädettiin vähiten ääniä saanut Maiju. Hän joutui jättämään talon ja siirtymään kohti studiota. Maiju totesi juontaja Elina Kottoselle olevansa pettynyt, hän lähti kuitenkin voittamaan. Samalla hän oli kiitollinen kaikista saamistaan kokemusista talossa mainiten mm. viime viikon teatteriesityksen. Esittelyvideon lupauksista räväkkyydestä hän totesi, ettei näyttänyt kaikkea ja hän sanoi himmailleensa.

Elinalle hän myönsi, että häätöäänestystulos oli hänen kannaltaan selkeä. Maiju tuli häädetyksi BB-talosta selkeällä erolla hänen saatuaan vain 10,8 % annetuista äänistä. Ero ensimmäisenä turvassa olleeseen Samiriin oli 19,2 prosenttiyksikköä. Sami oli ylivoimainen häätöhuoneeseen joutuneista kerättyään 59,2 % äänistä. Tuloksissa ei ole mukana ensimmäisinä turvaan päässeet Jasmiina ja Anssi.

Sami ja Samir saavat puhelimella tehtäviä

Kuudennen häätöäänestyksen ratkettua häätöhuoneeseen jäivät vielä Sami ja Samir. He saivat palata taloon selvittyään häädöstä, mutta sitä ennen kaksikko sai salatehtävän. He eivät saa paljastua ja mikäli he onnistuvat tiistaiaamuun kestävässä salatehtävässä, he saavat palkinnon.

Big Brother antaa Samille ja Samirille matkapuhelimen latureineen, joka ei saa paljastua. He eivät saa jäädä myöskään kiinni siitä, että puhelimeen tulee viestejä ja, että he suorittavat BB:n antamia tehtäviä. Tehtävät tulevat tekstiviesteinä ja ne on pakko suorittaa. Tehtäviä voi tulla koska tahansa, joten puhelinta on jatkuvasti seurattava.

Heidän on siis pidettävä puhelin piilossa, mutta samalla on huolehdittava, että puhelimessa on jatkuvasti virtaa. Samin ja Samirin on siis pystyttävä lataamaan puhelinta muilta salaa. Saatuaan ohjeet salatehtävään Elinalta, Sami ja Samir palasivat taloon muiden asukkaiden joukkoon.

Sami ja Samir tekivät varsin näyttävän sisääntulon, kun Samir kantoi Samin sisään juosten. Ennen kaksikon paluuta asukkaat suunnittelivat piiloutuvan heiltä kylppäriin, mutta he peruivat ajatuksen viime hetkillä, koska joku mietti, että suora lähetys on yhä käynnissä ja heidän pitäisi olla sohvalla.

Tämän illan häätö tiesi jälleen, että talossa on yksi nainen vähemmän. Kaikkina kuutena sunnuntaina tällä kaudella BB-talosta on häädetty vain naisia, joka heti noteerattiin asukkaiden keskuudessa. Sami ja Samir otettiin innokkaina pääosin vastaan, mutta Melodyn naamalta oli havaittavissa pieni pettymys luultavasti siksi, kun taas nainen lähti.

Maijun häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Maiju häädetään seitsemäntenä talosta, Samir ja Sami saavat Isoveljeltä salatehtävän! (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 17.10.2021 kello 23.19: Lisätty häädön jälkeiset tunnelmat ja tieto Samin ja Samirin salatehtävästä.


Tulosta   Sähköposti