Punainen joukkue voitti kalenterikisan, siniset lakaisemaan pihaa

Juhani joutui lakaisuhommiin sinisten hävittyä kuvakisan. Kuva: © Nelonen Media.
Juhani joutui lakaisuhommiin sinisten hävittyä kuvakisan. Kuva: © Nelonen Media.

Katsojat ratkaisivat lauantaina käydyn kalenterikisan punaisen joukkueen eduksi ja siniset joutuivat lakaisemaan pihaa. Siniset ärsyyntyivät punaisten käytöksestä voiton julistamisen jälkeen ja pulinaa riitti punaisten nauttiessa palkinnoistaan.

Lauantaina asukkaat kuvasivat kahdessa joukkueessa kalenterikuvia ensi vuoden seinäkalenteriin. Katsojat saivat päättää nettiäänestyksessä, kuvasiko punainen vai sininen joukkue paremmat kuvat. Kilpailun tulos julkistettiin sunnuntaina.

Big Brother kertoi asukkaille, että kuvakilpailun vei nimiinsä punainen joukkue. He saivat palkinnoksi käynnin BB-talon kioskilla ja sen lisäksi he saivat nähdä ensimmäisen jakson Nelosen uutuusohjelmasta Mysteerilaulajat. Sininen joukkue joutui puolestaan töihin talon pihalle, jossa heidän piti lakaista heinät terassilta.

Jokainen punaisen joukkueen jäsen sai hakea pussillisen tuotteita kioskilta ja sen jälkeen he siirtyivät tehtäväalueelle seuraamaan Mysteerilaulajia. Heti voittajan julistamisen jälkeen siniset ärsyyntyivät punaisten tavasta juhlia. Etenkin Juhani oli pahalla päällä ja Villen kysyessä hänen tunnelmistaan, Juhani totesi, ettei hän ärsyyntynyt työstä, vaan miten punaiset reagoivat voittoonsa.

Pihan siivousurakan aikana sinisten leirissä kritisoitiin punaisten käytöstä. Heitä ärsytti erityisesti punaisten kiittämättömyys, kun heidän mielestään mikään ei punaisille riittänyt. Melody valitti, että joku punaisista oli sanonut, että kioskissa ei ollut sitä suklaata, jota olisi halunnut. Lasse puolestaan totesi, että punaisissa unohdettiin heti talon ruoka ja haukuttiin sitä. Lasse viittasi tilanteeseen, kun Jasmiina sanoi, ettei syö enää "tätä paskaa" ja kehoitti myös Villeä lopettamaan sen syömisen, kun pääsivät kioskille.

Ärsyyntyminen oli jo sillä tasolla, että myös tehtävään ja punaisten käytökseen liittymättömät asiat vaivasivat. Juhani vaikutti suuttuneelta esimerkiksi, kun vaatekaappien liukuovet temppuilivat, kun asukkaiden vaatteita oli jäänyt väliin. Itse kuvakilpailusta siniset myönsivät, että heillä ei ehkä ollut asenne eilen kunnossa ja he sortuivat hieman riitelyyn tehtävää suorittaessa.

Kun punainen joukkue palasi tehtäväalueelta, he kertoivat sinisille, millaista ohjelmaa he olivat katsomassa. He kertoivat, keitä siinä oli esiintymässä ja sen, että he saivat poikkeuksellisesti myös laulaa mukana. Aiempi harmistuminen ei ainakaan päällepäin näkynyt, kun punaiset palasivat taloon.

Joukkueet kuvasivat ensi vuoden kalenterit - Palkinto tai työtä sunnuntaina (16.10.2021)


Tulosta   Sähköposti