Minna, Sanni, Sami ja Taavi joutuivat toiseen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden ensimmäiset nimeämiset pidettiin perjantaina, jossa selvisivät häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Asukkaat nimesivät toiseen häätöäänestykseen Minnan, Sannin, Samin ja Taavin.

Asukkaita alettiin kutsumaan päiväkirjahuoneeseen nimeämään toisiaan perjantaina päivällä. Kauden ensimmäisissä nimeämisissä kaikki saivat antaa nimeämispisteensä. Jo nimeämiset menivät tunteisiin, sillä Minna tirautti kyyneleet oman nimeämisvuoronsa jälkeen Jasmiinan ja Katjan lohduttaessa.

Nimeämisten tulokset kerrottiin lauantaina. Katsojat saivat tietää lauantain BB-päivittäislähetyksen alussa, että häätöäänestykseen joutuivat Minna, Sanni, Sami ja Taavi.

Kauden toinen häätöäänestys oli jo käynnissä, kun tieto nimetyistä saavutti asukkaat. Big Brotherin kertoessa häätöuhan alla olevat asukkaat, tieto otettiin rauhallisesti vastaan. Sohvalla istuneet asukkaat odottivat nimeämisten tulosta tyynejä, eikä tunnelma hirveästi muuttunut sen jälkeen.

Sanni näytti jännittävän nimeämistuloksia kaikkein eniten ja hän tuntui myös herkistyvän kuultuaan nimensä. Hän sai heti halauksia tilanteen jälkeen mm. Melodyltä. Kun Big Brother oli päättänyt puheenvuoronsa, halailivat myös muut asukkaat toisiaan.

Eniten yllättyneitä ääniä aiheutui Taavin joutuminen häätöäänestykseen. Esimerkiksi Jasmiina ei uskonut, että Taavi on häntä ennen häätöäänestyksessä. Jasmiina oli odottanut aiemmin päivällä, että hän olisi nimettyjen joukossa.

Toinen häätöäänestys päättyy sunnuntaina, jonka perusteella BB-talosta häädetään yksi asukas.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämispisteiden jakautuminen

Artikkeli on päivitetty 18.9.2021 kello 23.04: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkeli on päivitetty 19.9.2021 kello 00:31: Linkki nimeämispisteiden jakautumiseen lisätty.


Tulosta   Sähköposti