Töhritty huussi maalaukseen, Villestä tuli tanssiniekka

Ulkohuussi sai punaisen maalikerroksen sunnuntaina. Kuva: © Nelonen Media.
Ulkohuussi sai punaisen maalikerroksen sunnuntaina. Kuva: © Nelonen Media.

Lauantaina BB-talon asukkaat spray-maalasivat pihalla olevan huussiin dinosaurusten kuvia Pikkuveljen käskystä. Big Brother palautti asukkaat ruotuun ja sunnuntaina he joutuivat siivoamaan tekemiään sotkuja.

Isoveli, eli Big Brother lähti lauantaina asioille ja Pikkuveli otti yllättäen vallan talossa. Asukkaat osallistuivat Pikkuveljen juhliin ja lähtivät tämän tempauksiin mukaan. Yhtenä asiana asukkaat spray-maalasivat pihan huussin. Palattuaan talolle Big Brother näki kaiken, minkä Pikkuveli oli asukkaiden kanssa aiheuttanut ja Isoveli lupasi palata asiaan siivoukseen ja mahdollisiin rangaistuksiin.

Sunnuntaina aamupäivästä Big Brother patisti asukkaat siivoamaan pihan, jonne oli jäänyt hävityksen kauhistus, kun pihalle oli levitetty porealtaassa pestyt liinavaatteet ja pihalla oli myös isot määrät muuta roskaa. Juhani ja Sanni viikkasivat liinavaatteet pesulasäkkeihin ja muut asukkaat siivoivat mm. vessapaperit ja jauhopussit terassilta. Asukkaat pesivät terassin vielä lopuksi. Osa asukkaista suoritti siivousoperaatiosta sisällä.

Kun talo oli saatu jälleen siistiksi, kuului talossa ihmeellisiä kuulutuksia, väärinpäin puhetta. Asukkaat tajusivat heti, että kyseessä on takaperin lueteltuja numerokoodeja, joilla aukeaisivat taloon tuotujen laatikoiden numerolukot. Koodeja yriteltiin arvuutella samalla, kun mietittiin, mikä arkku se voisi olla. Moni asukas kävi arkkuja läpi, kunnes Ville löysi oikean arkun, josta löytyi kirje, kengät ja ruusu.

Kirjeestä kävi ilmi, että Villestä tuli talon tanssiniekka. Hänen on liikuttava koko ajan tanssien ja lisäksi hänen on tanssittava aina musiikin soidessa jonkun asukkaan kanssa. Musiikkia tulee useaan kertaan ja joka kerta tanssitettava asukas on oltava eri.

Päivällä asukkaiden eilisten syntien sovittaminen jatkui, kun Big Brother määräsi asukkaat maalaamaan töhrimänsä ulkohuussin. Maalauspartio alkoi ensin suojata ja sitten maalata punaisella maalilla huussia. Huussin maalaamisesta vastasivat Juhani, Taavi, Sanni ja Minna. Asukkaiden piti myös tyhjentää huussin tuhka-astia.

Pikkuveli pyysi anteeksi

Asukkaiden päitä hämmennettiin myös uudella paperilennokilla, joka lensi pihalle. Eilen Pikkuveli johdatti asukkaat huoneeseensa lennokeilla ja niin nytkin. Lennokin viestissä Pikkuveli pyysi anteeksi, että he suututtivat Isoveljen ja pyysi samalla neljä asukasta huoneeseensa katsomaan elokuvaa.

Suuri osa asukkaista oli skeptisiä asiasta ja pelkäsivät rangaistusta. Huoneeseen olisivat halunneet mennä ainakin Melody, Pekka ja Jasmiina, mutta he tyytyivät enemmistön päätökseen. Asialla spekuloitiin aikansa, kunnes Minna kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa hän sai valita neljä asukasta Pikkuveljen huoneeseen katsomaan elokuvaa. Yllättävä päätös hämmensi asukkaita.

Minna valitsi kanssaan PIkkuveljen huoneeseen, eli tehtävähuoneeseen Laura L:n, Melodyn ja Jasmiinan. Kun Big Brother antoi luvan, nelikko asteli jännittyneenä tehtävähuoneeseen, jossa mm. odotti säkkituoleilla popcorneja. Alkavasta elokuvailtapäivästä antoi viitettä seinällä oleva Pertsa ja Kilu -juliste ja pian elokuva alkoikin huoneen televisiosta. Vielä elokuvan alkaessakin naiset olivat epäileväisiä, päättyykö katselu jo muutaman minuutin jälkeen, mutta näin ei käynyt.

Samoihin aikoihin pihalla saatiin ulkohuussi maalattua ja maalauspartio sai siirtyä lepäämään muiden asukkaiden seuraan olohuoneeseen. Keskustelu erilaisista - syvällisistäkin - aiheista jatkui BB-talon iltapäivässä ja toisaalla elokuvaa katsellen.

Isoveli lähti asioille - Pikkuveljen juhlat BB-talossa (18.9.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.