Big Brotherin tv-gaalassa jaettiin palkintoja - Glamouria ei illasta puuttunut

Vuoden tirehtöri Reeo pitää voittopuhettaan. Kuva: © Nelonen Media.
Vuoden tirehtöri Reeo pitää voittopuhettaan. Kuva: © Nelonen Media.

Draamaattisen ja riitaisten viime aikojen jälkeen BB-talossa palattiin illaksi vielä tämän viikon kauppatehtävän tunnelmiin. Asukkaat pääsivät juhlimaan Big Brotherin omassa tv-gaalassa, jossa jaettiin palkinnot asukkaiden tv-tuotannoille.

Heidi oli aiemmin palannut taloon valehäädön jälkeen. Iltapäivällä Big Brother antoi asukkaille tehtäväksi suunnitella tv-alan gaalan, jossa palkittaisiin asukkaiden alkuviikosta tekemiä ohjelmia. Asukkaiden piti kehittää kategoriat, ja niille palkintojen saajat perusteluineen. Normaliin gaalatyyliin voittajat pitävät puheen saadessaan pystinsä.

Gaalan aloitus venyi myöhäiseen iltaan. Gaalan tähdet otettiin juhlallisesti vastaan alkumaljoin ja vieraita oli vastassa tuotannon johtoryhmä Milena, Reeo ja Sofia. Alkumaljojen jälkeen gaalassa nautittiin pizza-illallinen viineineen.

Illallisen jälkeen ryhdyttiin palkintojen jakoon. Kategorioita oli kaikkiaan 11, eli yksi jokaiselle asukkaalle. Ensimmäisenä palkittiin Tuula vuoden jetsetterinä. Tuulan perusteissa hänen rooleista suoriutuminen oli sulavaa ja luontevaa. Puheessaan Tuula kiitti ensin vanhempiaan englanniksi ja sitten hän kiitti suomeksi.

Kategoriat seurasivat toisiaan, kunnes tuli kategoria vuoden lahjakkuus. Perusteluissa henkilöä kehuttiin, että hän tuli ulos epämukavuusalueeltaan ja näytti monipuolista lahjakkuuttaan. Palkinnon voittanut Miikka piti kunnon voittopuheen, jossa hän sanoi, ettei uskonut onnistuvansa tässä BB-talossa. Miikka kiitti muita asukkaita, että he antoivat hänelle mahdollisuuden ja Miikka totesi hänelle tulleen "mageen fiiliksen" tästä ja hän uskoi kasvaneensa ihmisenä.

Gaalavieraat otettiin juhlallisesti vastaan. Laura on ottamassa vastaan Sallan ja Heidin. Kuva: © Nelonen Media.
Gaalavieraat otettiin juhlallisesti vastaan. Laura on ottamassa vastaan Sallan ja Heidin. Kuva: © Nelonen Media.

Gaalan juontajina toimivat Reeo ja Sofia ja juontovuoroa vaihdettiin viidennen kategorian jälkeen. Seitsemäntenä palkittiin Nabaz, joka piti osan puheestaan ruotsiksi. Nabaz kiitti äänestäjiään ja hän tiesi voittavansa. Nabaz kiitti kavereitaan ja BB-kavereitaan.

Viimeisenä gaalassa palkittiin tuotannon primus motor Reeo. Vuoden tirehtöörin perusteluissa Reeon sanottiin ottanen haltuunsa niin kameran, ohjaamisen kuin vastuun tuotannon viihdearvosta. Puheessaan Reeo sanoi, että firma sai 20. pystin, josta hän kiitti tuotannon kaikkia tekijöitä. Hän myös kertasi taustojaan tuotannoissa ja hän kertoi saaneensa oppinsa Big Brotherista.

Palkintojen jaon jälkeen asukkaat näkivät vielä koosteen tekemistään ohjelmista tällä viikolla. Asukkailla oli hauskaa nähdessään työnsä jäljen. Talossa ei ollut sillä hetkellä merkkiäkään siitä vastakkainasettelusta, joka on talossa ollut valloillaan reilun vuorokauden ajan.

Juhlinta talossa jatkui hyvissä tunnelmissa.

Big Brother tv-gaalan palkitut:

Vuoden jetsetter: Tuula
Vuoden sukkulatar: Merve
Vuoden vetonaula: Sofia
Vuoden kameleontti: Heidi
Vuoden lahjakkuus: Miikka
Vuoden supliikein ideoija: Mia
Vuoden hurmuri: Nabaz
Vuoden sulosointu: Salla
Vuoden pomo piilossa: Milena
Vuoden näyttelijätär: Laura
Vuoden tirehtööri: Reeo

Lue lisää kauppatehtävän kulusta:
Kauppatehtävässä sukelletaan television maailmaan - Asukkaat toteuttamaan oman tv-kanavan ohjelmiston (18.10.2022)
Ohjelmia luonnosta, yliluonnollisista ilmiöistä ja epäkohdista - Uutiset menestys, prosentit laskivat myöhemmin (19.10.2022)
Deittiohjelmassa valheita ja viettelyksiä - Toisen deitit päättyivät pettymykseen (20.10.2022)
Lastenohjelma päätti asukkaiden tv-kanavan tuotannon - Asukkaat näkivät kommentteja suorituksistaan (20.10.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.