Heidi palasi taloon - Jakaantunut talo pui tapahtumia

Miikka innostui Heidin paluusta taloon. Kuva: © Nelonen Media.
Miikka innostui Heidin paluusta taloon. Kuva: © Nelonen Media.

Torstaina valehäädetty Heidi palasi perjantaina takaisin BB-taloon muiden asukkaiden pariin. Talon riitauttanut Heidin valehäätö puhututti entistä enemmän Heidin palattua taloon.

Asukkaat puivat luulemaansa Heidin häätöä pitkälle yöhön eilen. Reeon leiri oli vihainen Lauralle ja hänen liittolaisilleen, joka ei toiminut eilisessä häätöäänestyksessä, kuten he olivat sopineet. Laura yritti selittää asiaa, että kyseessä oli väärinymmärrys, mutta Reeo, Miikka ja Salla eivät nielleet selitystä. Salla oli lisäksi raivoissaan, kun häntä oli syytetty masinoinnista Reeon nimeämiseen menneinä viikkoina.

Perjantain aikana jotkut asukkaat pohtivat, että Heidi voisi tulla takaisin taloon. Esimerkiksi Reeo, Miikka ja Salla spekuloivat, että Heidi voisi tulla takaisin myöhemmin ilman voiton mahdollisuutta. Jos olisi valehäätö, Heidi palaisi pian takaisin ja hän olisi yhä pelissä mukana, koska hän ei ole poistunut talosta, he pohtivat.

Asukkaat suorittivat perjantaina oikeat nimeämiset, joiden perusteella joutuu sunnuntain häätöäänestykseen. Tällä viikolla BB-talossa ei järjestetty nimeämiskilpailua, vaan talon päällikkö Milena ja valehäädetty Heidi pääsevät vaikuttamaan nimeämisten tuloksiin. He molemmat menivät neuvotteluhuoneeseen, jonka jälkeen Heidi sai palata taloon.

Reeo, Heidi, Salla ja Miikka keskustelemassa terassilla. Kuva: © Nelonen Media.
Reeo, Heidi, Salla ja Miikka keskustelemassa terassilla. Kuva: © Nelonen Media.

Milenan ja Heidin neuvottelujen jälkeen Milena palasi taloon ensin, mutta hän ei saanut puhua neuvotteluhuoneen tapahtumista. Hetken päästä makuuhuone avautui sen oltua lukittuna neuvottelujen vuoksi. Asukkaat menivät makuuhuoneeseen sisään ja samalla he huomasivat Heidin olevan siellä.

Makuuhuoneesta kantautuneet huudot herättivät huomiota porukassa olohuoneessa. He tajusivat nopeasti, että Heidi oli tullut takaisin. Asukkaat menivät Heidiä vastaan ja hän sai lämpimän vastaanoton halauksin. Miikka, Reeo ja Salla ottivat liittolaisensa kaikkein innokkaimmin vastaan ja he sanoivat heti, että heillä on paljon keskusteltavaa.

Tilanteen hieman rauhoituttua Heidi kertoi, että häntä ei häädetty, vaan oikeasti hänet pelastettiin sunnuntain häädöltä. Merve ja Milena olivat mietteliäinä ja kulmat kurtussa Heidin paluusta. Heidille nimeämispisteen ja häätöäänen antanut Laura halasi tunteikkaasti Heidiä ja samalla Reeo veti kuvainnollisesti Lauran Heidin selkään iskemät puukot.

Asukkaat jakaantuivat porukoihin puimaan tilannetta. Reeon leiri kertasi Heidille eilisillan tapahtumat, kuinka äänestykset ja sitä edeltäneet pelailut menivät. Merve ja Laura saivat kritiikkiryöpyn ja Heidi sai tietää, että Miikalle ja Reeolle syötettiin tarinaa ja Laura ei pysynyt suunnitelmassa.

Sofia, Milena, Laura, Mia ja Merve puivat tilannetta päällikön huoneessa. Kuva: © Nelonen Media.
Sofia, Milena, Laura, Mia ja Merve puivat tilannetta päällikön huoneessa. Kuva: © Nelonen Media.

Vastapuolella Laura, Milena, Mia, Merve ja Sofia puivat päällikön huoneessa Heidin paluuta. Sofiaa ärsytti, koska Heidi sai mahdollisuuden paluuseen "häädön" jälkeen. Sofia sanoi, ettei olisi halunnut paluuta Laurallekaan. Merveä ärsytti puolestaan Miikan kommentit, kuinka he saivat luottopakkinsa takaisin.

Päällikön huoneessa käytiin läpi myös tilannetta, kuinka heidän mielestään Salla on viilannut heitä linssiin ja he ovat yhä sitä mieltä, että "Rooman" hajoittaminen oli Sallan ja Millan idea ja Reeon saaminen ulos talosta. Sallan pelaamista arvosteltiin monesta suusta ja he tekivät johtopäätöksen, että hän ei ole enää tulossa heidän leiriinsä.

Heidin paluun jälkeen BB-talossa on yhä 11 asukasta.

Lue myös:
Asukkaat nimesivät valehäätöön Heidin, Sallan, Merven ja Lauran - Suuria tunteenpurkauksia talossa (20.10.2022)
Heidi valehäädettiin salahuoneeseen - Äänestyssuunnitelman pieleen meno suututti Reeon leirin (20.10.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.