Biisileirillä tehty kappale esitettiin suorassa lähetyksessä - Katso asukkaiden live-veto

Video: Asukkaat vetivät biisinsä Big Brotherin suorassa päivittäislähetyksessä lauantaina. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

BB-talossa vietettiin perjantaina ja lauantaina Saara Aallon asukkaille vetämää biisileiriä. Asukkaiden ja Saaran tekemä biisi esitettiin lauantaina suorassa lähetyksessä.

Asukkaat olivat lauantaina harjoitelleet lisää biisileirillä ja vetäneet biisin useaan kertaan kenraaliharjoituksissa tehtäväareenalla. Ennen live-esitystä asukkaat joutuivat odottamaan talossa, jonka aikana he jättivät hyvästit Saaralle ja kertoivat hänelle tuntemuksiaan talovierailusta. Saara kertoi puolestaan omista tuntemuksistaan asukkaita kohtaan.

Tunteikkaissa puheenvuoroissa kehuttiin puolin ja toisin. Saara sai kehuja, kuinka hän tsemppasi asukkaita ja osasi opastaa heitä musiikin saloihin. Erityisen kiitollinen oli Nabaz, joka oli jopa jättämässä laulamisen kokonaan väliin. Tuula ja Salla olivat lähellä itkeä kiittäessään Saaraa.

Saara piti viimeisen harjoitteen juuri ennen live-vetoa. Kuva: © Nelonen Media.
Saara piti viimeisen harjoitteen juuri ennen live-vetoa. Kuva: © Nelonen Media.

Saara oli yllättynyt, kuinka hyvin asukkaat osallistuivat biisileirille ja kuinka he kehittyivät. Saaran mielestä asukkaat jaksoivat tosin hyvin ja vaikka lähtötaso oli matala, he pääsivät pitkälle. Asukkaista suurimmat kiitokset sai Reeo, jota hän piti biisileirin tukipilarinaan. Reeolla on musiikkitaustaa ulkomaailmasta.

Hieman ennen iltakymmentä asukkaat käskettiin tehtäväareenalle ja Big Brotherin päivittäislähetyksen alettua asukkaat pääsivät esittämään tekemänsä biisin Saaran säestässä kosketinsoittimilla. Esitys oli ilman muuta paras nähdyistä vedoista, sanoja ei unohdeltu, eikä muitakaan virheitä nähty.

Hyvin vedetyn kappaleen jälkeen Saara jätti asukkaat ja siirtyi studion puolelle. Asukkaat pääsivät fiilistelemään onnistunutta biisileiriä takaisin taloon.

Katso asukkaiden biisin live-veto pääkuvan videolta!

Lue lisää Saaran vierailusta ja biisileiristä:
Julkkisvieras taloon perjantaina! - Saara Aalto pitää asukkaille biisileirin (27.10.2022)
Saara Aallon biisileiri alkoi BB-talossa - Biisinteko alkoi, esitetään lauantaina (28.10.2022)
Asukkaiden biisi on esitystä vaille valmis - Saara Aalto valmisti asukkaita myös henkisesti (29.10.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.