Julkkisvieras taloon perjantaina! - Saara Aalto pitää asukkaille biisileirin

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

BB-taloon menee perjantaina vierailulle julkkis, kun muusikko Saara Aalto astelee taloon. Saaran vierailu liittyy talossa asukkaiden tekemään musiikkiaiheiseen tehtävään.

Asukkaat osallistuvat perjantaina ja lauantaina talossa biisileirille, jonka pitää heille muusikko Saara Aalto. Asukkaat tekevät Saaran valmennuksessa kahden päivän aikana biisin ja se esitetään suorassa lähetyksessä lauantai-iltana.

Saaran vierailu BB-taloon paljastettiin torstain BB-päivittäislähetyksessä. Juontaja Sami Kuronen kertoi, että Saara astelee taloon perjantaina aamupäivän aikana.

Biisileiri-tehtävä on tuttu julkkiskaudelta vuodelta 2021, kun Pyhimys veti VIP-asukkaille biisileirin ja he esittivät valmiin biisinsä suorassa häätölähetyksessä. Vielä ei ole tietoa, esitetäänkö tämän vuoden biisi talossa tai studiossa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.