Hajoilua häkin asukkailla - Sofian kommentit suututtivat uusia

Sofian kommentit aiheuttivat närkästystä uusissa asukkaissa. Kuva: © Nelonen Media.
Sofian kommentit aiheuttivat närkästystä uusissa asukkaissa. Kuva: © Nelonen Media.

Kauppatehtävän toinen päivä kääntyi iltaan ja asukkaat nököttävät yhä häkissä. Viileä ilma, tylsä tehtävä ja kymmenen ihmistä pienessä häkissä alkoivat kiristää ilmapiiriä.

Kahteen ryhmään jaetut BB-talon asukkaat ovat suorittaneet kauppatehtävää, tarkemmin sanoen häkin asukkaat. Pihalle pystytettyyn häkkiin suljetut kymmenen asukasta ovat suorittaneet jo toista laskutehtävää, jonka he saivat tiistaina.

Keltaisissa isoissa lottopalloissa oli numeroita, joita asukkaiden oli laskettava yhteen eilisen lakanan tapaan. Ilmalla täytettyjä palloja ei saanut tyhjentää ja muistiinpanovälineet olivat yhä kiellettyjä. Eilen annettuun laskutehtävän tulokseen Big Brother ei ole antanut oikeaa vastausta.

Toinen päivä raikkaassa ulkoilmassa alkaa tehdä tehtävänsä, sillä häkin asukkaiden pinna on alkanut kiristyä. Iltapäivällä Sofia aiheutti mielipahaa Millalle, Sallalle ja Mathiakselle, kun Sofia oli töksäyttänyt, ettei hän kestä enää ketään häkissä. Eniten nokkiinsa ottanut Milla sanoi Sallalle ja Mathiakselle, että ei häkissä kellään helppoa, etenkin, kun tupakoitsijat eivät ole päässeet sauhuttelemaan eilisen jälkeen. Sofia on yksi talon tupakoitsijoista.

Myöhemmin Milla itki makuupussiinsa kääriytyneenä ja Mathias ja Milena tulivat häntä lohduttamaan. Osaltaan kyyneleisiin oli toki syynä myös väsymys ja tunteiden purkautuminen muutenkin, Milena tsemppasi häkkikaveriaan. Sofia oli iltapäivällä todella aneemisen oloinen ja hän makoili pitkät pätkät makuupussissaan kommentoiden harvakseltaan.

Myös Mialla oli vaikeaa, kun hän valitti kylmää ilmaa pihalla. Häntä yritettiin tsempata, että laskutehtävän valmiiksi saatuaan he voivat valmistautua jo menemään nukkumaan. Myöhemmin jo hieman paremmalla tuulella ollut Mia ihmetteli reaktiotaan, kun hänkin oli kyynelehtinyt kylmyydestä.

Vastaus annettiin myös toiseen laskutehtävään

Illemmalla Sofia oli piristynyt käytyään päiväkirjahuoneessa. Hän myös aktivoitui, kun pallojen laskeminen lähestyi loppuaan. Hieman ennen iltakahdeksaa häkin asukkaat olivat mielestään saaneet laskutoimitukset tehtyä ja heillä oli tulos valmiina. Hetken heillä oli epäselvyyttä, koska heillä oli kaksi tulosta, mutta Karvan sai perusteltua, miksi laskelmat puolsivat, että 32170 on oikea vastaus.

Karvan pyydettiin päiväkirjahuoneeseen asukkaiden kysyttyä lupaa antaa vastauksensa. Vastaus annettiin vasta Karvanin pk-huonekäynnin jälkeen. Kun Karvan kertoi asukkaiden vastauksen kuuluvalla äänellä, Big Brother vastasi samalla tavalla kuin eilen, eli "Big Brother palaa asiaan".

Vapaat asukkaat saivat grillaustarpeet illaksi. Kuva: © Nelonen Media.
Vapaat asukkaat saivat grillaustarpeet illaksi. Kuva: © Nelonen Media.

Samaan aikaan vapaat asukkaat hengailivat talossa ja nauttivat Big Brotherin toimittamista hemmottelutarpeista, kuten esimerkiksi herkuista ja alkoholittomista juomista. Mitään varsinaista tehtävää vapailla asukkailla ei ollut, vaan heidän päivänsä täyttyi pitkälti keskusteluista toistensa kanssa ja herkuttelusta.

Illalla Big Brother toimitti vapaille asukkaille grillaustarpeet alkoholittomien juomien kera. He valmistelivat ruoat keittiössä ennen kuin he grillasivat ne pihan grillissä. Vapaiden asukkaiden oli nautittava Big Brotherin toimittamat ruoat pihalla häkin asukkaiden edessä.

Vapaat asukkaat pyrkivät olemaan pihalla mahdollisimman vähän aikaa, jotteivät he häiritsisi häki asukkaiden laskemista. Sisällä olevat asukkaat pitivät muutenkin matalaa profiilia, jotteivät he aiheuttaisi muissa pahaa verta. Vapaat asukkaat olivat pahoillaan, että he saivat olla paremmissa oloissa ja monet heistä toivat tämän esiin häkissä oleville asukkaille useaan kertaan.

Kauppatehtävä odottaa yhä ratkaisuaan ja näyttää siltä, että häkin asukkaat joutuvat viettämään myös toisen yön pihalla.

Lue myös:
Osa asukkaista häkkiin kauppatehtävässä - Lahja olikin laskutehtävä (26.9.2022)
Häkkielämä pihalla jatkuu, uutta laskettavaa asukkaille (27.9.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.